naar Marker Nieuws 2024 indexpagina
 Aanbrengen monitoringsapparatuur en maaiwerkzaamheden

en

Vanaf maandag 10 juni 2024 gaan wij aan de slag met het aanbrengen van de monitoringsapparatuur langs de gehele West- en Zuidkade.
De monitoringsapparatuur plaatsen we negen verschillende locaties. vijf aan de Zuidkade en vier aan de Westkade. Op de afbeelding bij dit bericht kunnen jullie zien waar deze geplaatst gaan worden. Deze monitoringsapparatuur plaatsen wij zodat wij alle effecten van onze werkzaamheden nauwkeurig in de gaten kunnen houden.
 
Het materieel dat benodigd is hiervoor voeren wij aan vanaf het water. We verwachten voor het aanbrengen van alle meetinstrumenten ongeveer zes weken nodig te hebben.
 
Maaiwerkzaamheden
Daarnaast is het gras alweer hard aan het groeien op de dijk. Aankomende periode gaan wij ervoor zorgen dat het kruinpad weer goed begaanbaar is. De eerste meter langs het kruinpad van de binnen en buitenkant van de dijk gaan we weer netjes kort maaien. Ook gaan we ervoor zorgen dat de ligweide bij de Bukdijk er weer netjes bij ligt.
 
Wandelroute blijft open
De wandelroute blijft gewoon geopend tijdens de werkzaamheden. Wel kan het voorkomen dat tijdens de werkzaamheden wij met (licht) materieel op de dijk staan. Wij plaatsen hier waarschuwingsborden voor en vragen wij om op instructie van ons uitvoerend personeel de werkzaamheden veilig te passeren. 

  

Kom langs bij het havenkantoor
Het havenkantoor is elke donderdag geopend tussen 10.00 en 12.00 uur. Kom gerust langs met uw vragen!
 
Mochten er vragen of opmerkingen zijn naar aanleiding van dit bericht kunt u altijd contact opnemen met ons via de contactmodule van de Bouwapp of bel/mail de omgevingsmanager Combinatie Hof op Marken:
 
Roy de Haan /  06-557 646 51 / roy@jldcontracting.com

en

 Link naar Online BezoekersCentrum   Stappenplan proefvakken in pdf 
Bron: Combinatie Hof op Marken, vrijdag 7 juni 2024
naar Marker Nieuws 2024 indexpagina