naar Marker Nieuws 2024 indexpagina
Vanaf maandag 6 mei start aanbrengen verticale drainage

en

Maandag 6 mei starten wij met het aanbrengen van de verticale drainage. Nadat we de werkzaamheden aan de eerste zandlaag hadden afgerond hebben we ons drijvend materieel passend gemaakt voor het aanbrengen van de verticale drainage.
 
Eerder deze week hebben we de pontons vanaf Amsterdam door de sluizen richting Marken gevaren.
 
Planning
We starten vanaf maandag 6 mei aan de Zuidkade, naast de N518. Vanaf daar werken langs de richting de Rozewerf en vervolgens richting de vuurtoren. Wanneer de Zuidkade gereed is beginnen we met de Westkade.
 
We verwachten ongeveer drie maanden nodig te hebben om de West- en Zuidkade van het aanbrengen van de verticale drainage volledig uit te voeren. Volgend jaar wanneer we de vijfde zandlaag hebben aangebracht volgt nog een 2e fase van aanbrengen verticale drainage. Dan vanaf de aangebrachte nieuwe dijk die er dan gedeeltelijk ligt.
 
Wandelroute blijft zo veel als mogelijk open
De werkzaamheden voeren we allemaal vanaf het water uit. Dit betekent dat de wandelroute de komende periode gewoon open is. Mochten we een deel van de route in verband met de veiligheid toch even moeten sluiten, dan brengen we u tijdig op de hoogte.  
 
 
Kom langs bij het havenkantoor
Het havenkantoor is elke donderdag geopend tussen 10.00 en 12.00 uur. Kom gerust langs met uw vragen!
 
Mochten er vragen of opmerkingen zijn naar aanleiding van dit bericht kunt u altijd contact opnemen met ons via de contactmodule van de Bouwapp of bel/mail de omgevingsmanager Combinatie Hof op Marken:
 
Roy de Haan /  06-557 646 51 / roy@jldcontracting.com

en

 Link naar Online BezoekersCentrum   Stappenplan proefvakken in pdf 
Bron: Combinatie Hof op Marken, vrijdag 3 mei 2024
naar Marker Nieuws 2024 indexpagina