naar Marker Nieuws 2024 indexpagina
Ophoogfase proefvakken afgerond en aanbrengen anti-stuifmiddel

en

De werkzaamheden aan het ophogen van de proefvakken zijn inmiddels afgerond en we gaan nu de consolidatiefase in. Dit betekent dat we al het aangebrachte zand laten rusten zodat het in kan klinken.
 
Anti-stuifmiddel
Als laatste handeling in de proefvakken brengen we nog een anti-stuifmiddel aan over het zand van de proefvakken. Aan dit middel is graszaad toegevoegd en dit zorgt ervoor dat dat het zand beschermd wordt tegen erosie door de wind.
We brengen dit middel aan door het over het zand heen te spuiten. Dit doen we vanaf het ponton wat tegen het proefvak aan ligt.
Dinsdag 23 april deden we het proefvak aan de Zuidkade, woensdag 24 april het proefvak aan de Westkade. De wandelroute langs de proefvakken blijft gewoon open.
 
Start verticale drainage
Volgende week verwachten we te gaan beginnen met het aanbrengen van de verticale drainage langs de Zuid- en Westkade. Daar wordt u later verder over ge´nformeerd.
 
 
Kom langs bij het havenkantoor
Het havenkantoor is elke donderdag geopend tussen 10.00 en 12.00 uur. Kom gerust langs met uw vragen!
 
Mochten er vragen of opmerkingen zijn naar aanleiding van dit bericht kunt u altijd contact opnemen met ons via de contactmodule van de Bouwapp of bel/mail de omgevingsmanager Combinatie Hof op Marken:
 
Roy de Haan /  06-557 646 51 / roy@jldcontracting.com

en

 Link naar Online BezoekersCentrum   Stappenplan proefvakken in pdf 
 
Bron: Combinatie Hof op Marken, woensdag 24 april 2024
naar Marker Nieuws 2024 indexpagina