naar Marker Nieuws indexpagina
Voortgang werkzaamheden Noordkade
Dijkversterking Marken
 
en
De afgelopen periode hebben we hard gewerkt aan de extra onderhoudswerkzaamheden aan de Noordkade. Zo hebben we het buitentalud volledig schoongespoten en hebben we alle voegen tussen de basaltstenen schoongemaakt.  
 
Misschien zijn de grote witte zakken langs de Noordkade je wel opgevallen? Hierin zit basaltsplit, een soort natuursteen.
Deze steentjes gebruiken we om de schoongespoten voegen weer op te vullen. We vegen ze met een speciale machine tussen de voegen. Vorige week zijn we hiermee gestart, naar verwachting zijn we hier nog twee weken mee bezig.  
 
Het wandelpad blijft gewoon open. De machine werkt vooral op de buitenkant van de dijk dus wandelaars kunnen veilig passeren. 
Kom langs bij het havenkantoor
Het havenkantoor is elke donderdag geopend tussen 10.00 en 12.00 uur. Kom gerust langs met uw vragen!
 
Mochten er vragen of opmerkingen zijn naar aanleiding van dit bericht kunt u altijd contact opnemen met ons via de contactmodule van de Bouwapp of bel/mail de omgevingsmanager Combinatie Hof op Marken:
 
Roy de Haan /  06-557 646 51 / roy@jldcontracting.com
 
en
Meer informatie over het project, de proefvakken en het stappenplan van de uitvoering kunt u ook vinden op het Online Bezoekerscentrum.
 Link naar Online BezoekersCentrum   Stappenplan proefvakken in pdf 

Bron: Combinatie Hof op Marken, woensdag 15 november 2023

naar Marker Nieuws indexpagina