naar Marker Nieuws indexpagina
Monitoringsapparatuur rond Marker haven geplaatst
Dijkversterking Marken
 
en
Afgelopen week (2 t/m 6 oktober 2023) hebben medewerkers van het project monitoringsapparatuur geplaatst op huizen in de Havenbuurt, Hoogkamplaan, Noorderwerfstraat en Melisvennen.
 
De panden die in directe nabijheid van de versterkingswerkzaamheden liggen hebben wij voorzien van trillingsmeters, tiltsensoren (*) en hoogtemeetboutjes. Door het plaatsen van deze monitoringsapparatuur kunnen we mogelijke invloeden van onze werkzaamheden zoals trillingen goed in de gaten houden. Doordat we dit al doen voorafgaand aan de werkzaamheden van de voorbelastingsfase verzamelen we nu al gegevens die ons inzicht geven in de huidige situatie.
 
*) Een hellingssensor of tiltsensor is een instrument waarmee je hoeken of hellingen meet. Een nauwkeurige meting van de hellingshoek of inclinatie ten opzichte van de horizon is belangrijk voor veel opstellingen, machines en motion control systemen (Red.)
.
Het plaatsen van de monitoringsapparatuur is afgestemd in goed overleg met de bewoners.
 
Kom langs bij het havenkantoor
Het havenkantoor is elke donderdag geopend tussen 10.00 en 12.00 uur. Kom gerust langs met uw vragen!
 
Mochten er vragen of opmerkingen zijn naar aanleiding van dit bericht kunt u altijd contact opnemen met ons via de contactmodule van de Bouwapp of bel/mail de omgevingsmanager Combinatie Hof op Marken:
 
Roy de Haan /  06-557 646 51 / roy@jldcontracting.com
 
 
en
Meer informatie over het project, de proefvakken en het stappenplan van de uitvoering kunt u ook vinden op het Online Bezoekerscentrum.
 Link naar Online BezoekersCentrum   Stappenplan proefvakken in pdf 
 

Bron: Combinatie Hof op Marken, vrijdag 6 oktober 2023

naar Marker Nieuws indexpagina