naar Marker Nieuws indexpagina
Aanvullend grondonderzoek Rozewerf
Dijkversterking Marken
 
en
Aankomende week (week 38) gaan wij extra grondonderzoek doen bij de Rozewerf.
 
Wij gaan een aantal boringen en sonderingen uitvoeren om op deze manier nog meer informatie te verzamelen van de aanwezige ondergrond van de dijk en van de terp zelf. Dit gebruiken we om tot een zo optimaal mogelijk dijkontwerp bij de Rozewerf te kunnen komen. Er wordt op drie locaties op de dijk onderzoek gedaan en op één locatie op de terp.
 
Planning
Dinsdag 19 september 2023 starten we met de uitvoering en naar verwachting zijn we in totaal maximaal drie dagen bezig met het totale onderzoek.
 
Het onderzoek wordt uitgevoerd met het kleinst mogelijke materieel en dit wordt over het water aangevoerd. Zie onderstaande afbeeldingen bij dit bericht ter indicatie van het in te zetten materieel.
 
De werkzaamheden hebben geen gevolgen voor de wandelroute en veroorzaken verder ook weinig tot geen hinder.
 
Kom langs bij het havenkantoor
Het havenkantoor is elke donderdag geopend tussen 10.00 en 12.00 uur. Kom gerust langs met uw vragen!
 
Mochten er vragen of opmerkingen zijn naar aanleiding van dit bericht kunt u altijd contact opnemen met ons via de contactmodule van de Bouwapp of bel/mail de omgevingsmanager Combinatie Hof op Marken:
 
Roy de Haan /  06-557 646 51 / roy@jldcontracting.com
 
 
en
Meer informatie over het project, de proefvakken en het stappenplan van de uitvoering kunt u ook vinden op het Online Bezoekerscentrum.
 Link naar Online BezoekersCentrum   Stappenplan proefvakken in pdf 
 

Bron: Combinatie Hof op Marken, vrijdag 15 september 2023

naar Marker Nieuws indexpagina