naar Marker Nieuws indexpagina
Maandag 17 juli start herstelwerkzaamheden proefvakken
Dijkversterking Marken
 
en
Woensdag 5 juli heeft storm 'Poly' over Nederland geraasd. De storm heeft wat lichte schade aangericht aan onze proefvakken. Een klein gedeelte van het aangebrachte zand op beide proefvakken is namelijk wat verplaatst binnen de proefvakken. Dit gaan wij volgende week weer netjes herstellen.
 
Wat merkt u hiervan?
De herstelwerkzaamheden voeren wij uit met een kraanschip. Dit is dezelfde werkwijze als hoe de vierde zandlaag eind juni 2023 is aangebracht. Nadat het kraanschip het zand heeft aangebracht zal het worden afgevlakt door een klein kraantje welke vanaf het land werkt.
 
Planning
De werkzaamheden starten maandag 17 juli en we doen het proefvak aan de Westkade als eerste. Vervolgens herstellen we dinsdag 18 juli het proefvak aan de Zuidkade.
 
Kom langs bij het havenkantoor
Het havenkantoor is elke donderdag geopend tussen 10.00 en 12.00 uur. Kom gerust langs met uw vragen!
 
Mochten er vragen of opmerkingen zijn naar aanleiding van dit bericht kunt u altijd contact opnemen met ons via de contactmodule van de Bouwapp of bel/mail de omgevingsmanager Combinatie Hof op Marken:
 
Roy de Haan /  06-557 646 51 / roy@jldcontracting.com
 
 
en
Meer informatie over het project, de proefvakken en het stappenplan van de uitvoering kunt u ook vinden op het Online Bezoekerscentrum.
 Link naar Online BezoekersCentrum   Stappenplan proefvakken in pdf 
 

Bron: Combinatie Hof op Marken, vrijdag 14 juli 2023

naar Marker Nieuws indexpagina