naar Marker Nieuws indexpagina
Maandag 15 mei start het aanbrengen van de 3e zandlaag in de proefvakken
Dijkversterking Marken
 
en
Inmiddels liggen er alweer twee ophoogslagen in de proefvakken. Ook is de verticale drainage aangebracht en liggen de zinkstukken op hun plek. Ondertussen hebben we aan de hand van de monitoringsgegevens van de geotechnisch specialisten de goedkeuring gekregen om ook de derde zandlaag aan te brengen.
 
Wat merkt u hiervan?
We voeren de werkzaamheden op dezelfde manier uit als dat we de eerste en de tweede zandlaag hebben aangebracht Dit betekent dat alles vanaf het water wordt uitgevoerd om de hinder te beperken.
 
Alle werkzaamheden vinden binnen de werkbetonning op het water plaats. De scheepvaart zal hier dus verder geen hinder van ondervinden.
 
Planning
De werkzaamheden starten maandag 15 mei 2023 en we doen het proefvak aan de Zuidkade als eerste. Vervolgens gaan we door naar de Westkade. Zoals altijd is de planning onder voorbehoud van de weersomstandigheden.
 
  Kom langs bij het havenkantoor
Het havenkantoor is elke donderdag geopend tussen 10.00 en 12.00 uur. Kom gerust langs met uw vragen!
 
Mochten er vragen of opmerkingen zijn naar aanleiding van dit bericht kunt u altijd contact opnemen met ons via de contactmodule van de Bouwapp of bel/mail de omgevingsmanager Combinatie Hof op Marken:
 
Roy de Haan /  06-557 646 51 / roy@jldcontracting.com
 
 
en
Meer informatie over het project, de proefvakken en het stappenplan van de uitvoering kunt u ook vinden op het Online Bezoekerscentrum.
 Link naar Online BezoekersCentrum   Stappenplan proefvakken in pdf 
 

Bron: Combinatie Hof op Marken, vrijdag 12 mei 2023

naar Marker Nieuws indexpagina