naar Marker Nieuws indexpagina
Kabelbord op de Westkade wordt verwijderd
Dijkversterking Marken
 
en
 Maandag 20 maart zal VolkerWessels Telecom in overleg met ons van Dijkversterking Marken één van de kabelborden ten noorden van de haven verwijderen. Tevens zullen zij een proefsleuf graven om een mantelbuis op te zoeken waar een oude kabel naar toe gaat.
 
Wat merkt u hiervan?
De werkzaamheden zullen gedaan worden met een minikraantje vanaf de dijk. De wandelroute blijft in principe open want er wordt voornamelijk gewerkt buiten het pad. Het kan voor komen dat het op bepaalde momenten niet veilig is om het werkgebied te passeren. Dit betekent dat wandelaars op die momenten moeten wachten op instructie van het personeel van VolkerWessels totdat de situatie weer volledig veilig is en er gepasseerd kan worden.
 
Planning
De werkzaamheden worden maandag 20 maart uitgevoerd en zullen één dag in beslag nemen.
 
Kom langs bij het havenkantoor
Het havenkantoor is elke donderdag geopend tussen 10.00 en 12.00 uur. Kom gerust langs met uw vragen!
 
 Vragen / opmerkingen
Mochten er vragen of opmerkingen zijn naar aanleiding van dit bericht kunt u altijd contact opnemen met ons via de contactmodule van de Bouwapp of bel/mail de omgevingsmanager Combinatie Hof op Marken:
 
Roy de Haan /  06-557 646 51 / roy@jldcontracting.com
 
 
en
Meer informatie over het project, de proefvakken en het stappenplan van de uitvoering kunt u ook vinden op het Online Bezoekerscentrum.
 Link naar Online BezoekersCentrum   Stappenplan proefvakken in pdf 
 

Bron: Combinatie Hof op Marken, zondag 19 maart 2023

naar Marker Nieuws indexpagina