naar Marker Nieuws indexpagina
Afzetting kruinpad ter hoogte van kruising geplaatst
Het hekwerk op de Westkade richting haven
 
en

 Vrijdag 3 februari hebben onze medewerkers de hekken bij de kruising van de N518 richting de West- en de Zuidkade geplaatst. Hierna zullen wij begin volgende week ook de hekken aan de andere kant van de proefvakken richting Rozewerf en de haven plaatsen.

Vanaf dat moment zal het kruinpad dan ook aan weerszijden van de proefvakken zijn afgesloten en daarmee niet meer toegankelijk. Welke delen van de dijk nog wel zijn geopend kunt u zien op het kaartje dat bij dit bericht zit. Op het kaartje zijn tevens de omleidingsroutes weergegeven. Deze zijn ondertussen buiten ook aangegeven met omleidingsborden die u op diverse plaatsen op Marken wellicht al bent tegengekomen.
 
Meer informatie over onze proefvakken en de rest van onze werkzaamheden is ook to vinden in ons Online Bezoekerscentrum via de volgende link: https://marken.ik-doe-mee.nl
 
 Vragen / opmerkingen
Mochten er vragen of opmerkingen zijn naar aanleiding van dit bericht kunt u altijd contact opnemen met ons via de contactmodule van de Bouwapp of bel/mail de omgevingsmanager Combinatie Hof op Marken:
 
Anneke Boerma / 06-432 812 33 / a.boerma@flux.partners
Roy de Haan /  06-557 646 51 / roy@jldcontracting.com
 
en
Het hekwerk op de Zuidkade richting N518
Het hekwerk op de Zuidkade richting Rozewerf

Bron: Combinatie Hof op Marken, zaterdag 4 februari 2023

naar Marker Nieuws indexpagina