naar Marker Nieuws indexpagina
Tijs Klaver onthult ´Foto van de Maand´ namens VHC Jongens B.V.
Foto draagt tevens bij aan een stukje versiering in kantine ‘Nooitgedacht’ van S.V. Marken

Na afloop van de competitiewedstrijd S.V. Marken - FC Weesp op zaterdag 12 november 2022 is een nieuwe ‘Foto van de Maand’ onthuld.
 
Sponsor van deze foto, gemaakt tijdens de competitiewedstrijd S.V. Marken - AFC op zaterdag 8 oktober 2022, is VHC Jongens B.V., gevestigd Ambacht 3 in Oostzaan. De onthulling werd verricht door Tijs Klaver.
 
De huisfotograaf van Sportvereniging Marken, Jan Pieter Schouten, maakt van (bijna) iedere wedstrijd van het vlaggenschip van Marken prachtige actiefoto’s. Eén van deze foto’s wordt uitgeroepen tot 'Foto van de Maand' en gesponsord door een sponsor of  groep van personen die graag deze rubriek willen  sponsoren.
 
De foto draagt tevens bij aan een stukje versiering in kantine ‘Nooitgedacht’ van S.V. Marken en natuurlijk voor de sponsor een stukje promotie en naamsbekendheid. Naast verfraaiing van de kantine en naamsbekendheid voor de sponsor: voor de spelers van het eerste een mooie gelegenheid om zichzelf, sportief gezien, van hun beste kant te laten zien.

Bron: Sportvereniging Marken, maandag 14 november 2022

 naar Marker Nieuws indexpagina