naar Marker Nieuws indexpagina
Veranderingen binnen directie Regio Verzekeringen Marken
Danny Boes is vanaf 1 juli 2022 mede-eigenaar
 
In 2017 heeft Vivienne Groot-Commandeur het eigendom van het bedrijf Regio Verzekeringen Marken overgenomen van haar vader Pieter Commandeur. Daarbij is Pieter werkzaam gebleven binnen de organisatie. Pieter gaat nu na 30 jaar echter genieten van zijn welverdiende pensioen. Vivienne heeft besloten om het bedrijf in samenwerking met Danny Boes voort te zetten. Danny is sinds 2019 werkzaam en wordt nu dus mede-eigenaar van Regio Verzekeringen Marken. Samen hebben ze veel kennis van zaken en hiermee is de continu´teit van Regio Verzekeringen Marken gewaarborgd.
 
In de afgelopen jaren heeft Pieter het bedrijf van een eenvoudige Spaarbank uit laten groeien tot een compleet financieel advieskantoor voor de particuliere klant. Door zijn kennis en ervaring is Pieter hierbij uitgegroeid tot een begrip in de Marker dorpskern en omgeving. Hij heeft hiermee veel vertrouwen mogen genieten van zijn klanten. We willen Pieter hartelijk bedanken voor zijn jarenlange inzet om het bedrijf te maken tot wat het nu is geworden.
 
Wij hopen dat onze klanten net zoveel vertrouwen in ons zullen hebben als dat ze hiervoor in Pieter hadden. Wij zullen ons uiterste best doen om het vertrouwen van onze klanten waar te maken en hebben er ontzettend veel zin in! Persoonlijk contact staat bij ons hoog in het vaandel. Dit is onze succesformule. En dat zal altijd zo blijven.
 
Bron: Regio Verzekeringen Marken, woensdag 13 juli 2022
 naar Marker Nieuws indexpagina