naar Marker Nieuws indexpagina
Danny Boes, een nieuw gezicht bij Regio Verzekeringen Marken
Per maandag 20 mei 2019 heeft Regio Verzekeringen Marken een nieuwe collega erbij
 
"Mijn naam is Danny Boes, ik ben 35 jaar en woon samen met mijn vriendin en onze twee geweldige zoontjes op Marken. Omdat ik hier al mijn hele leven woon, zal ik voor veel klanten geen onbekend gezicht zijn.
 
In mijn vrije tijd gaat mijn interesse vooral uit naar verschillende sporten, voornamelijk voetbal, tennis, wielrennen en wintersport. Daarnaast besteed ik uiteraard graag tijd aan mijn gezin.
 
In de afgelopen jaren ben ik werkzaam geweest bij een bedrijf dat online kaartenverkoop faciliteerde voor evenementenhouders. Ik heb daar ervaren dat ik veel voldoening haalde uit het tevreden stellen en helpen van klanten. Ook was ik verantwoordelijk voor de financiŽle administratie binnen het bedrijf. Deze ervaringen wil ik graag combineren om de klanten van Regio Verzekeringen Marken te helpen.
 
Ik ben blij dat ik vanaf 20 mei deel ga uitmaken van het team van Regio Verzekeringen Marken en begin vol energie en enthousiasme aan deze nieuwe uitdaging. Ik kijk ernaar uit om u binnenkort op kantoor te ontmoeten."
 
Bij deze willen wij Danny van harte welkom heten en wij wensen hem veel succes en plezier in zijn nieuwe functie bij Regio Verzekeringen Marken.
 

Bron: Regio Verzekeringen Marken, zaterdag 18 mei 2019

naar Marker Nieuws indexpagina