naar Marker Nieuws indexpagina
R-BIJ (coffee to go) informatiepunt is geopend
Toeristen kunnen weer te woord worden gestaan

Het idee wat gastvrouw Helga de Graas eind 2019 had bedacht, waarbij zowel de Gemeente Waterland, de Stichting Eilandraad Marken, de Markers en zijzelf baat bij zouden hebben, werd vandaag om halt tien werkelijkheid: Helga kon starten als gastvrouw.
 
Een brand en corona zorgden  voor een behoorlijke vertraging, maar vorige week donderdag kreeg ze de sleutel en kon ze beginnen met het inrichten van de ruimte. Voor de inrichting heeft ze vele attributen een tweede leven gegeven. Kastje die werden aangeboden op Marktplaats en/of werden weggedaan, kon zij heel goed gebruiken in 'haar' informatiepunt.
 
R-BIJ (coffee to go) informatiepunt, is een mooie en gezellige gastvrije centrale plek geworden. En de toeristen weten haar als heel snel te vinden, voor vragen over de parkeerautomaat, euro muntjes wisselen voor de toiletten etcetera. Daarnaast gaat Helga ook de Markers wat aanbieden door op het schiereiland een aantal producten van bakkerij Mastenbroek te gaan verkopen en door haar zelfgemaakte armbandjes aan te bieden.
 
Openingstijden:
Vrijdag :  10:30 - 18:00 
Zaterdag :  09:30 - 18:00 
Zondag :  10:30 - 18:00 
 
Op woensdag en donderdag is 'R-BIJ' soms geopend, dit hangt af van seizoen en drukte.

Bron: PepProductions, zaterdag 29 mei 2021

 naar Marker Nieuws indexpagina