naar Marker Nieuws indexpagina
Nieuwsbrief Stichting Eilandraad Marken december 2020
 
Digitale Openbare Vergadering
Dinsdag 24 november 2020 heeft de eerste digitale openbare vergadering van de Stichting Eilandraad Marken (Eilandraad) plaatsgevonden. Deze digitale variant hadden wij niet kunnen verzorgen zonder hulp en ondersteuning van de Marker Evenementen Stichting (MES). Zowel in de voorbereiding als tijdens de uitzending waren zij van cruciale waarde. Hier willen wij hen hartelijk voor bedanken!
 
De digitale openbare vergadering was te zien op het YouTube kanaal van de MES en via KerkTV. Wij hebben nog nooit zoveel inwoners van Marken kunnen bereiken en hierover veel positieve reacties ontvangen. Hiermee zijn we blij omdat we graag willen laten zien waar we als Eilandraad (zowel het bestuur als alle werkgroepen) mee bezig zijn: ons hard maken voor het behouden van leefbaarheid op Marken.
 
De gehele uitzending is terug te vinden op het YouTube kanaal van de Eilandraad of KerkTV.
 
Het houden van een digitale vergadering is uit noodzaak geboren maar is het bestuur van de Eilandraad goed bevallen. We zullen hier in 2021 zeker een vervolg aan geven. Heeft u tips over de invulling van de (digitale) openbare vergadering? Dan horen wij die graag! Stuur een mail naar info@eilandraad.nl of spreek één van de bestuursleden aan.
 
Winterrooster groencontainer
 Het winterrooster van de groencontainer is ingegaan. Dit betekent dat de groencontainer in de eerste maand van het nieuwe jaar uitsluitend op zaterdag 16 januari 2021 open is. In de maand februari is deze alleen op de zaterdagen 13 en 27 februari 2021 geopend. Vanaf zaterdag 6 maart 2021 is de groencontainer weer wekelijks open op zaterdag van 11:00 tot 13:00 uur.
 
2020 is een enerverend jaar geweest. Het coronavirus heeft de wereld op zijn kop gezet. Wees de komende periode extra lief voor elkaar, kijk naar elkaar om en respecteer elkaar. Wij hopen dat 2021 meer goeds brengt. Wij wensen u fijne feestdagen en een gelukkig 2021.
 
Wees voorzichtig en blijf gezond!
 
Met vriendelijke groet,
Stichting Eilandraad Marken
 
Bovenstaande kunt u ook terugvinden als bijlage bij 'Ons Streekblad' van donderdag 24 december 2020
'activeren, adviseren en verbinden'

Bron: Stichting Eilandraad Marken, donderdag 24 december 2020

naar Marker Nieuws indexpagina