naar Marker Nieuws 2024 indexpagina
Eilandraad Marken krijgt cheque uitgereikt van € 1.500
 
Tijdens het koffieconcert van de Marker Havenfeesten, zondag 30 juni, kreeg de Stichting Eilandraad Marken (Eilandraad) een cheque uitgereikt groot € 1.500.
 
Dit jaar was er geen ‘Heel Mérèke Bakt’ met een wedstrijdelement, maar wel had organisator Marker Evenementen Stichting (MES) gevraagd aan de bevolking om heerlijke Marker taart en/of appeltaart te bakken, om ‘Koffie met Gebak’ te kunnen organiseren.
 
De gehele opbrengst van ‘Koffie met Gebak‘ kwam geheel ten gunste aan een, net als voorgaande jaren, maatschappelijk doel. Dit jaar was dit
 
De Eilandraad moet het hebben van donaties om op te komen voor de belangen van Marken op allerlei gebieden. Om dit goed te kunnen doen, brengt dat natuurlijk kosten met zich mee. De MES vind het belangrijk dat de Eilandraad, niet door financiële omstandigheden belemmerd, zijn taken goed kan uitvoeren.
 
Vanaf 10.00 uur kon een ieder een kopje koffie met gebak voor drie euro kopen en daarmee de Eilandraad steunen.
 
Eerste pondje paling
Later op de dag ging de opbrengst (€ 400) van het eerste pondje paling ook naar de Eilandraad. De organisatie heeft de twee bedragen nog wat aangevuld en werd het totale bedrag € 1.500.
 
Voorzitter Cees van Altena van de Eilandraad bedankte na de uitreiking de organisatie voor dit geweldige bedrag.
 

Bron: PepProductions, dinsdag 2 juli 2024

naar Marker Nieuws 2024 indexpagina