naar Marker Nieuws 2024 indexpagina
KerkOpen - met aandacht leven!
Elke woensdag in de maand juli vanaf 19.30 uur
Herken jij dat gevoel, dat alles snel gaat en dat er zoveel moet gebeuren. Kijk eens in je agenda. Een week is meestal gevuld. Werk, gezin, sport en muziek. Ondertussen heb je ook nog behoefte aan ontspanning. Festival hier, evenement daar. En dan is de week alweer voorbij. Het kan je het gevoel geven dat er geen tijd meer is om gewoon te leven. In een meer ontspannen tempo.
 
Zijn er nog momenten waarop jij tot jezelf kunt komen? Even geen vragen, whatsapp berichten, e-mails die vragen om een antwoord. Gewoon stil zijn. Tijd voor reflectie en ruimte om je gedachten de vrije loop te laten, om te mijmeren. Waar word ik blij van en wat is voor mij echt van waarde? Met aandacht leven heet dat.
 
Je hebt daar een moment van rust voor nodig. Een soort capsule waarin je even stil kunt worden. En dat willen wij je graag aanbieden. Midden in de week een plek waar je tot jezelf kunt komen. Daarom zetten we de deuren van de Grote Kerk open. Midden in de week. Op woensdagavond.
 
Elke woensdag in de maand juli is vanaf 19.30 uur de KerkOpen voor iedereen die met aandacht wil leven. Er is tijd voor stilte, voor een goed gesprek, je kunt ook een kaarsje aansteken en tegen het einde is er ruimte voor muziek. Weet je welkom!
 
Een kleine en spontane muzikale bijdrage op één van de woensdagavonden KerkOpen kunnen wij wel waarderen. Laat het dan even weten via kerkcafemarken@gmail.com of door een Whatsapp bericht te sturen naar Merlijne Visser via 06-18391142. Wij worden er blij van!

Bron: Dominee Huib Klink, donderdag 20 juni 2024

naar Marker Nieuws 2024 indexpagina