naar Marker Nieuws 2024 indexpagina
Vrijwillige bijdrage / Mogen we op u rekenen?
Toneelvereniging 't Voetlicht
Vrijwillige bijdrage / Mogen we op u rekenen ?
 
 Beste Inwoner van Marken,
 
De Toneelvereniging t Voetlicht  is een begrip op Marken en bestaat inmiddels 70 jaar.
 
In deze 70 jaar heeft de vereniging u jaarlijks verrast met mooie voorstellingen. Vanaf de jaren negentig is er ook een jeugdafdeling, t Spotje bijgekomen. t Spotje stond garant voor prachtig jeugdtoneel waarbij de leden boven zichzelf uitstegen. Helaas is 2024 het jaar waarin het doek is gevallen voor t Spotje. Het gebrek aan nieuwe jeugdleden maakte dat het niet langer mogelijk was om het Spotje overeind te houden. Uitermate jammer, maar we kijken met trots terug op een fantastische periode.
 
Een toneelvereniging is een verrijking voor het dorp en we moeten er met zn allen voor zorgen dat deze niet verloren gaat. Naast de voorstellingen verleent de toneelvereniging haar medewerking ook aan diverse evenementen zoals de Havenfeesten, Sinterklaasintocht en de nieuwjaarsreceptie (Bes & Bap).
 
De vereniging draait op vrijwilligers en al deze mensen werken hard om de producties tot een succes te maken. Echter, de inzet van deze mensen alleen is niet voldoende, er is ook geld nodig. De theaterspektakels kosten veel geld. Denk hierbij aan de huur van podia, licht, geluid, decor, kostuums en aanverwante zaken. Deze kosten worden betaald middels entreegelden, contributie en loterijopbrengsten. Helaas dekken de opbrengsten niet altijd de gehele lading en daarom deze oproep aan u.
 
Wij van de toneelvereniging zouden het bijzonder waarderen als u ons zou willen steunen middels een vrijwillige bijdrage. De hoogte van dit bedrag, met een minimum van 7,50, mag u zelf bepalen.
 
Met uw bijdrage kunnen wij u blijven verrassen met mooie voorstellingen en u draagt bij tot de instandhouding van onze vereniging.
 
Wij hopen dat u onze vereniging een warm hart toedraagt en ons financieel wil ondersteunen.
 
U kunt uw bijdrage overmaken naar:
Toneelvereniging  t Voetlicht, NL80 RBRB 0850 0583 84
onder vermelding van uw naam en adres
 
Wij danken u bij voorbaat voor uw steun,
 
 Elbert Stoker
voorzitter Toneelvereniging t Voetlicht.
Bovenstaande als huis-aan-huis brief in pdf
Bovenstaande is huis-aan-huis op Marken bezorgd
Facebook   

Bron: Toneelvereniging 't Voetlicht, woensdag 12 juni 2024

naar Marker Nieuws 2024 indexpagina