naar Marker Nieuws 2024 indexpagina
De zaterdag van de Marker Havenfeesten 2024
zaterdag 29 juni
'Koffie met Gebak'
Vanaf 10.00 uur
Dit jaar géén ‘Heel Méreke Bakt’ met wedstrijdelement, maar wel vragen we jullie heerlijke Marker taart en/of appeltaart te bakken om het ‘Koffie met Gebak’ te kunnen organiseren.
 
De taarten zullen verkocht worden en de opbrengst komt geheel ten gunste aan een, net als voorgaande jaren, maatschappelijk doel. Dit jaar is dit
Eilandraad Marken moet het hebben van donaties om op te komen voor de belangen van Marken op allerlei gebieden. Om dit goed te kunnen doen, brengt dat natuurlijk kosten met zich mee. Wij als MES vinden het belangrijk dat de Eilandraad, niet door financiële omstandigheden belemmerd, zijn taken kan uitvoeren.
 
Vanaf 10.00 uur kunt u gezellig een kopje koffie met gebak bij ons komen halen voor maar € 3,=.
 
Degene die voor dit maatschappelijke doel een taart willen bakken, kunnen zich opgeven bij: Brenda Stooker 06-14513486 of Eddy Schipper    06-12241594.
Palingrookwedstrijd
Vanaf 09.45 uur
Ook dit jaar gaan we weer paling roken, inmiddels een ware traditie tijdens de Marker Havenfeesten. De beste palingrokers van Marken nemen het tegen elkaar op. Een deskundige jury zal bepalen wie zich een jaar lang ‘De Beste palingroker(s) van Marken' mag/mogen noemen!  Om deze verrukkelijke paling te kunnen proeven worden er tijdens de braderie weer loten verkocht door bestuursleden van de MES. De trekking van deze verloting vindt plaats tijdens de veiling. Deze start om 15.45 uur.
 
Kunnen jij en je maatje(s) het beste paling roken en willen jullie dit laten zien en proeven? Neem dan contact op met Marinus Kaars 06-24814596.
Havenfeesten Braderie
Vanaf 11.00 uur
De altijd gezellige Havenfeesten braderie waar verschillende stichtingen, verenigingen en particulieren de leukste spelletjes, lekkerste hapjes en mooiste (hebbe)dingen aanbieden. Hoe meer kraampjes, hoe meer gezelligheid!
 
Wil  een kraam huren? Neem dan contact op met Samantha Boneveld 06-20112337
Marker Havenfeesten Games Kermis
Vanaf 10.00 uur
Vanaf 10.00 uur kan jong en oud de 1e editie van de Havenfeesten Games Kermis bezoeken. Hier vind je een reuze kastelenstormbaan, oud-Hollandse spelletjes, zoals de hoeksjoelbak en een suikerspin kar! Toegang is gratis.
 
Havenfeesten Games Kermis - Competitie
Tussen 12.00 en 14.30 uur is het tijd voor de Havenfeesten Games Kermis competitie! In duo’s ga je de strijd met elkaar aan op de kastelenstormbaan.
Ter plekke inschrijven vanaf 12.00 uur, start competitie 12.30 uur. Per tweetal aanmelden vanaf 14 jaar.
 
Zanger Benny Bakker tijdens Havenfeesten Games Kermis
Om de kermis een muzikaal tintje te geven, hebben we zanger Benny Bakker bereid gevonden ons een uurtje te vermaken. Benny Bakker treedt op met een breed repertoire aan eigentijdse hits en tijdloze klassiekers. Met zijn enthousiaste podiumpresentatie weet hij ieder publiek op te zwepen om er weer een knalfeest van te maken! Naast Nederlandstalig en Engelstalig zingt Benny ook een aantal prachtige Spaanstalige nummers. Dus kom gezellig langs!
  Facebook     

Bron: Marker Evenementen Stichting, dinsdag 11 juni 2024

naar Marker Nieuws 2024 indexpagina