naar Marker Nieuws 2024 indexpagina
Nieuws van dorpshuis Het Trefpunt mei 2024-2

 

 

 

 

 Dorpshuis Het Trefpunt draait op volle toeren en ons cursusaanbod voor september 2024 t/m januari 2025 is live! Lees snel verder en schrijf je in. Graag tot ziens!
 
Cursusaanbod september 2024 t/m januari 2025
Met grote dank aan onze cursusco÷rdinatrice Neel Huurman-Zeeman presenteren wij ons cursusaanbod voor het komende half jaar. In ons aanbod vind je vertrouwde cursussen, maar ook een aantal vernieuwingen.
 
Cognitieve Fitness
Neem bijvoorbeeld Cognitieve Fitness: na een succesvolle pilot vanuit de Gemeente Waterland en Team Sportservice, nemen we nu zelfstandig het stokje over. Annelies Hoonakker van Vitality Run zal deze cursus vanaf aanstaande september verzorgen. Cognitieve Fitness is goed voor iedereen, ongeacht leeftijd of leefstijl. Het houdt je zowel geestelijk als lichamelijk actief en scherp. Eens beleven wat deze cursus inhoudt? Doe dan mee met de gratis proefles op donderdag 12 september om 09.00 uur.
 
Zumba
Verder zijn we blij ook weer Zumba te kunnen aanbieden. Nieuw is dat twee Marker dames dit voor ons gaan verzorgen. Astrid Commandeur en Anouk Terlouw hebben met succes de opleiding tot Zumba-instructrice afgerond en gaan de cursussen samen geven. Logischerwijs vinden ze het een beetje spannend, dit is de eerste keer dat zij cursus zullen gaan geven. Vandaar dat wij Zumba dit seizoen tegen een lager tarief aanbieden dan gewoonlijk. Doe vooral mee!
 
Streetdance
Voor de kinderen bieden we weer Streetdance aan en wel in twee groepen voor diverse leeftijden. De Streetdancelessen zullen weer verzorgd worden door dansschool Aishaĺs Dance Floor.
 
Computerhulp
Officieel geen cursus, maar ook Computerhulp blijft in ons aanbod bestaan. Iedereen heeft wel eens hulp nodig in de wirwar van smartphones, tablets en computers. Er zijn twee heren die vrijblijvend helpen om mogelijke problemen in onze foyer van Het Trefpunt op te lossen. Let wel: hulpverzoeken moeten van tevoren zijn ingediend via het speciale formulier op www.trefpuntmarken.nl of via een mailtje naar cursussen@trefpuntmarken.nl.
 
Brei/handwerkcafÚ
Heb je restjes wol of lapjes stof over en daar nog geen bestemming voor? Lever deze dan in bij het Brei/handwerkcafÚ. Hier maken de cursisten mooie creaties voor goede doelen van. Alvast bedankt!
 
Gratis proeflessen
Let op: voor alle cursussen geldt dat je een gratis proefles kunt bijwonen! Meld je hiervoor vooraf aan door te mailen naar cursussen@trefpuntmarken.nl.
 
Aanmelden vˇˇr 1 september 2024
Aanmelden voor een cursus kan via www.trefpuntmarken.nl. Je vindt daar het aanmeldformulier dat volledig digitaal kan worden afgehandeld. Na je online aanmelding ontvang je altijd een bevestigingsmail.
 
Liever via een papieren aanmeldformulier? Uiteraard blijft dat mogelijk. Vul dan pagina 4 van het inlegvel inclusief een ondertekening in en deponeer het formulier in de brievenbus bij onze ingang op Kerkbuurt 90.
 
Gedetailleerde cursusinfo staat op pagina 2 en 3 van het inlegvel.

 

 

 

 

 
 Bovenstaande als inlegvel in pdf 
www.TrefpuntMarken.nl
Bovenstaande kunt u ook terugvinden als bijlage bij 'Nieuwsblad Waterland' van donderdag 30 mei 2024

Bron: Dorpshuis Het Trefpunt, donderdag 30 mei 2024

naar Marker Nieuws 2024 indexpagina