naar Marker Nieuws 2024 indexpagina
Tegenstander(s) S.V. Marken in de nacompetitie 2023-2024
Sportvereniging Marken speelt dit seizoen nacompetitie om lijfsbehoud in de derde klasse. Op moment van schrijven, zondagmiddag 26 mei 2024, is nog niet bekend wie de tegenstander wordt in de eerste ronde. Hiervoor komen twee teams in aanmerking, namelijk Jong Hercules uit Beverwijk en FC VVC uit Nieuw Vennep (uit de 4e klasse B).
 
De wedstrijd van Jong Hercules, uit bij Atletico Club Amsterdam, werd zaterdagmiddag 25 mei door noodweer noodgedwongen gestaakt bij een stand van 0-1 voor Jong Hercules. FC VVC won met 1-2 bij Wijk aan Zee. Als Jong Hercules minimaal gelijkspeelt, dan speelt S.V. Marken in de eerste ronde tegen FC VVC. De wedstrijd Atletico Club Amsterdam - Jong Hercules wordt dinsdag 28 mei vanaf 20:00 uur uitgespeeld.
 
Mocht S.V. Marken de eerste schifting overleven dan is ook de tegenstander in de tweede ronde nog niet bekend. Het is alsof de duvel er mee speelt. Reden is dat de wedstrijd De Meer - Altius niet is gespeeld vanwege het niet opkomen van de scheidsrechter. Als Altius de wedstrijd, die nu staat ingepland op 28 mei om 20:00 uur, winnend afsluit dan is die ploeg uit Hilversum tegenstander in de tweede ronde. Bij elk ander resultaat wordt Real Sranang uit Amsterdam West de opponent van de winnaar van de wedstrijd SV Marken - FC VVC / Jong Hercules.
 
De huidige stand van de 4e klasse B:
(S.V. Marken speelt tegen de nummer 2)
   Facebook             

Bron: Sportvereniging Marken, maandag 27 mei 2024

naar Marker Nieuws 2024 indexpagina