naar Marker Nieuws 2024 indexpagina
Programma 44e Pinkstertoernooi op maandag 20 mei
Het thema voor dit jaar is 'op z'n Merekers'
 Programmaboekje Pinkstertoernooi 2024 in pdf

7 tegen 7

Beste sporters, bezoekers, vrijwilligers en andere aanwezigen,
 
Van harte welkom op het sportcomplex van S.V. Marken waar wij dit jaar voor de 44e keer het pinkstertoernooi organiseren.
 
Met vorig jaar 7 teams, hebben we dit jaar maar liefst 3 familieteams erbij: De Kraken, Groots en FC Theepot. Leuk om te merken dat het Pinkstertoernooi weer leeft onder de Marker bevolking! Uiteraard zijn we ook weer blij met de aanmeldingen van de teams die al jarenlang trouw meedoen. Helaas kon de Brandweer dit jaar niet meedoen, maar we hopen dat ze volgend jaar weer van de partij zijn!
 
Door de vele aanmeldingen dit jaar kunnen we eindelijk weer eens twee poules maken. Ook dit jaar spelen we weer 7 tegen 7 waarbij er minimaal 1 vrouw tijdens de wedstrijd in het veld moet staan. En let op!! Scoort een vrouwelijke speelster? Dan telt het doelpunt dubbel!
 
Net als voorgaande jaren laten we ook weer de strafschoppen een rol spelen binnen het toernooi. Na elke wedstrijd worden er strafschoppen genomen waarmee de teams punten kunnen winnen voor het rad. Afhankelijk van de eindstand van de penalty’s worden loten voor het rad onder de teams verdeeld waarmee ze bier kunnen winnen.
 
Naast het sportieve gedeelte kunnen er ook weer loten worden gekocht voor de verloting. Deze loten zijn verkrijgbaar bij de commissietent.
 
Als de prijsuitreiking is geweest dan gaan we er nog een gezellig feest van maken met onze eigen DJ Jan!
 
Wij wensen iedereen een fantastische, gezellige en sportieve dag toe!
 
Met vriendelijke groet,
 
De Pinkstercommissie
Brenda, Catelijne, Denise, Esther, Marijke & Sharon

7 tegen 7

7 tegen 7    Facebook   7 tegen 7

Bron: Sportvereniging Marken, maandag 20 mei 2024

naar Marker Nieuws 2024 indexpagina