naar Marker Nieuws 2024 indexpagina
SC Heerenveen verwelkomt Richard de Weijze als nieuwe salesmanager
Richard de Weijze is vanaf 1 mei 2024 de nieuwe salesmanager van sc Heerenveen. De Weijze (47) was in het verleden veertien seizoenen actief bij FC Volendam en brengt als voormalig zakelijk directeur van de Volendammers de nodige ervaring met zich mee in de sportsponsoring.
 
In zijn nieuwe rol zal De Weijze zich in Fryslân bezighouden met het vergroten van het zakelijke marktaandeel van sc Heerenveen. Hij kijkt ernaar uit om bij de club aan de slag te gaan. “sc Heerenveen is een grote club in Nederland en geniet landelijk nog altijd heel veel sympathie. Dit laatste is denk ik een belangrijke troef in de wereld van sportsponsoring. Ik denk dat dit een club is waar veel mensen bij willen horen.”
 
Als salesmanager wordt de Weijze het aanspreekpunt voor de sales binnen de afdeling commerciële zaken en zal hij dagelijks sturing geven aan het salesteam. “Mijn doel is om de kwaliteit van het sales apparaat binnen sc Heerenveen te vergroten. Hierbij hebben we aandacht voor nieuwe sponsoren maar blijven we uiteraard ook bouwen aan de goede en duurzame relaties die er nu al zijn. Ik kijk ontzettend uit naar deze uitdaging en ga er alles aan doen om een waardevolle bijdrage aan de groei van sc Heerenveen te leveren.”

Bron: SC Heerenveen, vrijdag 19 april 2024

naar Marker Nieuws 2024 indexpagina