naar Marker Nieuws 2024 indexpagina
Nieuws van dorpshuis Het Trefpunt april 2024

 

 

 

 

Het Trefpunt draait op volle toeren
Met diverse evenementen en cursussen, rouw- en trouwaangelegenheden, informatieve en sociale bijeenkomsten, repetities en uitvoeringen van toneel en muziek, gastheren en gastvrouwen in de foyer, sporters en fysiocliënten in de fitnessruimte, bevoorraders en evenementorganisatoren rond de bar, schoonmakers, klussers en coördinatoren door het gehele pand – en zo kunnen we nog wel even doorgaan…
 
Dit alles is voor en door Markers en ondenkbaar zonder onze vrijwilligers. Het vervult ons met trots en dankbaarheid dat Het Trefpunt zo kan bestaan!
 
Live Café Het Trefpunt
zondag 21 april: Live Café Het Trefpunt met FourS en de Trixies
Aanstaande zondag verwelkomen we maar liefst twee bands:
 
FourS
FourS is in 2017 op Marken opgericht door een initiatief van “Popfabriek on the Road”, van de muziekschool Waterland. De band telt vijf leden en is sinds het begin niet gewijzigd van samenstelling. Inmiddels heeft de band al regelmatig opgetreden, schrijft het eigen muziek en speelt het popcovers. Julius en Koen wisselen af op drum en keyboard, Suzanne zingt en speelt basgitaar en begint al aardig de leading lady te worden, Ramses zingt ook en speelt op de altsax en Sam speelt elektrische gitaar.
 
Trixies
Opgericht als swingend eerbetoon aan schooldirectrice Trix speelden de Trixies eigenwijs en buitenschools door en keken niet meer achterom. Juf Janneke loodst je door de muziekgeschiedenis, met dansbare knallers en meeslepende ballads. Dus stop met spijbelen, want tijdens de les van de Trixies gaat het dak eraf!
 
Deuren zijn aanstaande zondag geopend vanaf 16.00 uur en entree is € 6,- per volwassene. De opbrengst hiervan gaat volledig naar de bands. Voor kinderen heffen we geen entree. Verschillende drankjes en lekker hapjes kunnen gekocht worden met onze munten.
 
 
woensdag 1 mei 2024: Gratis open yogales
Wil je erachter komen of yoga iets voor jou kan zijn? Woensdag 1 mei 2024 organiseren we de laatste yogales als open yogales. Wees vanaf 19.15 uur van harte welkom om aan te sluiten in de gratis les van 60 minuten. Per aanstaande september zal het nieuwe yogaseizoen starten.
 
Deelname is gratis en vooraf aanmelden is niet nodig. Materiaal ook niet, maar mocht je je eigen yogamatje mee willen nemen, dan kan dat uiteraard. Qua kleding adviseren we lekker zittende stoffen waarin je vrij kunt bewegen. Maak gebruik van deze kans!
 
Houd onze socials in de gaten voor nog meer gratis open (dans)lessen
 
Vooruitblik
Als we iets verder vooruit kijken is de agenda ook rijkelijk gevuld.
Kijk voor meer informatie op https://www.trefpuntmarken.nl/index.php/agenda/evenementen:
 
 woensdag 29 mei 2024
 19.45 - 21.30 uur
Klankschaalconcert
  Laatste vier plaatsen
  Aanmelden
  € 35,- p.p.
 woensdag 5 juni 2024
 19.30 - 22.00 uur
Tekenworkshop
  Beginner + gevorderd
  Aanmelden
  € 20,- p.p. inclusief materialen en koffie/thee
 vrijdag 19 juli 2024
 19.00 - 21.00 uur
Zomerborrel
Gratis entree, proost op de zomer
 zondag 29 september 2024
 16.00 - 21.00 uur
Live Café Het Trefpunt met Kees Nor
Entree € 6,- per volwassene, kinderen gratis
 zaterdag 16 november 2024
The Cats Aglow
Save the date, kaartverkoop start binnenkort
 
Laden en lossen rond Het Trefpunt
Tot slot maken we bezoekers met auto erop attent de toegangsweg en - met name de nooduitgangen - te allen tijde vrij te houden. Laden en lossen is uiteraard mogelijk, maar graag met gezond bewustzijn. Dus; zo snel als mogelijk en met gevarenlicht aan. Zo houden we samen ons dorpshuis veilig en toegankelijk.

 

 

 

 

 
 Bovenstaande als inlegvel in pdf 
www.TrefpuntMarken.nl
Bovenstaande kunt u ook terugvinden als bijlage bij 'Nieuwsblad Waterland' van donderdag 18 april 2024

Bron: Dorpshuis Het Trefpunt, donderdag 18 april 2024

naar Marker Nieuws 2024 indexpagina