naar Marker Nieuws 2024 indexpagina
Klaverjasclub 'Voor Anker' feliciteert Paul Kammerer
Kampioen van het klaverjassen seizoen 2023-2024

   In dorpshuis Het Trefpunt was de spanning te snijden tijdens de laatste wekelijkse dinsdagmiddag van de klaverjascompetitie seizoen 2023-2024. De kaarten flitsten over de tafels terwijl de spelers zich met intense concentratie op hun handen richtten.

Paul Kammerer, leek vanaf het begin van het seizoen al een geduchte tegenstander te zijn. Met een combinatie van strategie, geluk en een vleugje charme wist hij de ene na de andere overwinning binnen te slepen. Zijn lachende stem vulde vaak de ruimte terwijl hij zijn medespelers uitdaagde tot een spannend potje kaarten.
 
Albert van Veen, was een geduchte concurrent voor Paul. Met zijn scherpe inzicht en consistente spel wist hij regelmatig de top van het klassement te bereiken.
 
En dan was er Kees Schipper, een wat stille maar uiterst competente speler, die zijn tegenstanders vaak verraste met onverwachte zetten en slimme tactieken.
 
Op deze beslissende middag kwam het uiteindelijk neer op de laatste paar potjes. Terwijl de klok tikte en de spanning steeg, werd duidelijk dat Paul Kammerer een voorsprong had weten te behouden die niet meer in te halen was. Zijn overwinning was verdiend, maar de strijd om de tweede en derde plaats was nog in volle gang.
 
Met een knappe prestatie wist Albert van Veen zich op de tweede plek te nestelen, terwijl Kees Schipper met een glimlach van tevredenheid de derde plaats veroverde.
 
Na afloop van de laatste ronde werd er geproost op de winnaars en werd er al druk gespeculeerd over het nieuwe seizoen. Maar voor nu was het moment van glorie voor Paul Kammerer, de onbetwiste kampioen van het klaverjassen in seizoen 2023-2024.
Complete eindstand 2023-2024 in pdf

Bron: Frank Huurman, woensdag 17 april 2024

naar Marker Nieuws 2024 indexpagina