naar Marker Nieuws 2024 indexpagina
Nieuwsbrief Regio Verzekeringen Marken april 2024
Gastles Bank voor de klas
 Bank voor de klas is een initiatief van de Nederlandse Vereniging van Banken en draagt bij aan de financiŽle educatie van kinderen. Het thema van dit jaar is 'Zo ben jij geldboeven de baas.' Met dit thema zet de Week van het geld jongeren in hun kracht door ze te leren hoe ze een ware 'baas' worden over hun eigen financiŽn. 

Als RegioBank adviseurs hebben wij dinsdag 2 april 2024 een gastles mogen verzorgen voor groep 7 en 8 van basisschool 'De Rietlanden' op Marken. Tijdens de gastles hebben we de 'Cash Quiz' gespeeld. Op speelse wijze werden de kinderen uitgedaagd om in teamverband na te denken over geld en alles wat daarmee te maken heeft. Met elk goed antwoord werd geld verdiend. Het team 'De cash borl' van Tibbe, Anthonie, Evi, Quinten en Bram heeft gewonnen. De kinderen waren erg enthousiast. We kijken dan ook terug op een leuke en leerzame gastles.
 
Update crowdfundingsactie IJsclub Marken
 De crowdfunding van de IJsclub voor het jeugdschaatsen is een enorm succes. Hartelijk dank voor jullie donaties!! Het streefbedrag is bereikt, toch willen we jullie vragen om de actie te blijven steunen. Ook na komend schaatsseizoen kunnen ze de aanvullende financiŽle ondersteuning goed gebruiken.
Bron: Regio Verzekeringen Marken, woensdag 3 april 2024
naar Marker Nieuws 2024 indexpagina