naar Marker Nieuws 2024 indexpagina
Welkomstborrel Nieuwe Markers, kom jij ook?
Zaterdag 30 maart, van 16.00 tot 18.00 uur, dorpshuis Het Trefpunt
 
Aanstaande zaterdag (30 maart) is het zover en houden we voor de tweede keer in ons bestaan de welkomsttasjes bijeenkomst voor de nieuwe Markers. Nieuwe inwoners die de afgelopen twee jaar op ons prachtige (schier)eiland zijn komen wonen, willen we officieel welkom heten onder het genot van een klein hapje en drankje.
 
Wij hopen dat dit twee jaarlijkse event, weer net zo goed bezocht gaat worden als de eerste editie. Er zijn al heel wat aanmeldingen!
 
Maar mocht je nu denken, dat lijkt me leuk maar ik heb mij nog niet aangemeld, loop lekker binnen! Aan de geboren en getogen Markers; neem je nieuwe buur mee! Wij delen ook handgemaakte welkomsttasjes uit met allerlei informatie en goodies!
 
Mocht je deze goodiebag nu niet willen missen, er zijn er een beperkt aantal, kun je door je aan te melden via info@eilandraad.nl de tas reserveren.
 
Deze middag zijn er naast een kennismaking en tasjes ook diverse verenigingen aanwezig die alles kunnen vertellen over hun activiteiten op ons bruisende dorp. Ook kun je cultureel centrum dorpshuis Het Trefpunt van binnen bekijken.
 
Kom jij ook?!
 
Aanmelden kan nog!
 
Wanneer:  zaterdag 30 maart 2024
Waar: In de foyer van dorpshuis Het Trefpunt
Tijd: 16:00-18:00 uur
 
Link naar verslag eerste bijeenkomst op zaterdag 26 november 2022
 
'activeren, adviseren en verbinden'
Bron: Stichting Eilandraad Marken, zaterdag 23 maart 2024
naar Marker Nieuws 2024 indexpagina