naar Marker Nieuws 2024 indexpagina
Blijf de crowdfundingactie van IJsclub Marken steunen
De inzamelingsactie loopt tot en met woensdag 17 april 2024
Vanwege het teruglopende aantal kinderen en de oplopende kosten voor het wekelijkse busvervoer naar de ijsbaan, worden de schaatslessen steeds duurder en minder toegankelijk voor sommige kinderen. Hier zamelen we nu geld voor in.
 
De crowdfunding van IJsclub Marken, in samenwerking met Regio Verzekeringen Marken ten behoeve van het jeugdschaatsen, is een enorm succes. Hartelijk dank voor jullie giften!!
 
Echter, ondanks het feit dat we ons streefbedrag nu al hebben bereikt, willen we jullie toch vragen om de crowdfundingactie te blijven steunen. Ook na komend schaatsseizoen (2024-2025) kunnen we de aanvullende financiŽle ondersteuning goed gebruiken.
 
Donaties zijn meer dan welkom.
Samen voor de buurt is er voor elk initiatief dal zorgt voor verbinding en bijdraagt aan leefbaarheid in de buurt. Ook IJsclub Marken kan uw hulp heel goed gebruiken Daarom zijn donaties vanuit Marken en omgeving meer dan welkom. Hoe meer steun, hoe beter. Zo dragen we samen bij aan een fijne plek voor iedereen. Want een sociaal Marken maken we samen.
 
Donaties link:
https://samenvoordebuurt.nl/nl/initiatives/activities/details/funding/1289/help-de-marker-jeugd-met-sponsoring-van-busvervoer
 
De inzamelingsactie loopt tot en met woensdag 17 april 2024
 
IJsclub Marken
IJsclub Marken verzorgt al meer dan 30 jaar het jeugdschaatsen op Marken. Met uw hulp kunnen we schaatslessen betaalbaar blijven verzorgen. Regio Verzekeringen Marken is zelfstandig adviseur van RegioBank en steunt dit mooie initiatief dat bijdraagt aan een sociaal vitaal Marken.
Bron: IJsclub Marken, vrijdag 22 maart 2024
naar Marker Nieuws 2024 indexpagina