naar Marker Nieuws 2024 indexpagina
Timmerhoek feestelijk in ontvangst genomen in zorgcentrum Swaensborch
maandag 11 maart 2024
 
Binnen zorgcentrum Swaensborch aan de Pierebaan in Monnickendam bestond nog geen ruimte waar voornamelijk mannelijk bewoners hun ‘ei’ kwijt konden. Daar is maandag 11 maart een einde aangekomen met de in ontvangst neming van ‘De Timmerhoek’. De Timmerhoek is gecreëerd achter in de activiteitenruimte ‘de Botterzaal’ van het zorgcentrum. 
 
Binnen de organisatie van Swaensborch leefde al een tijdje de wens om een deel van de activiteitenruimte te gebruiken voor knutselen met hout. Door wat rond te bellen met bedrijven, kwam de organisatie in contact met een aantal bedrijven, die deze Timmerhoek, inclusief veel gereedschap, wel wilden sponsoren. Willem Slot van 'Van Geemen' en Gideon Roos van 'Leguit en Roos' zijn ‘de kar gaan trekken’. Zij hebben van Swaensborch de wensen in beeld gebracht en via hun netwerk hebben zij acht extra sponsors weten te binden aan dit project. 
 
Namens de medewerkers & bewoners van Swaensborch worden de deelnemende bedrijven hartelijk bedankt. 
 
De deelnemende sponsoren:
●  Bouwgroep Buitenhuis B.V.
●  Aannemings- en Machinebedrijf Huiberts B.V,
●  Van Geemen Grond Wegen Water
●  Kees Butter Timmerwerken
●  Loon- en Maaibedrijf De Struunhoeve
●  EIPI Belettering & Gevel reclame
●  Deegen Sloop- en Asbesttechniek
●  NP Elektrotechniek
●  Aannemersbedrijf Leguit en Roos
●  Waterland Installatie Techniek
 
Oproep
Het zorgcentrum is ook op zoek naar vrijwilligers, om te komen assisteren bij de hout-knutsel activiteiten. Aanmelden kan via de vrijwilligers coördinator Elly Schipper, via mail bereikbaar eschipper@evean.nl.
 
Foto's: Elly Schipper

Bron: PepProductions, dinsdag 12 maart 2024

naar Marker Nieuws 2024 indexpagina