naar Marker Nieuws 2024 indexpagina
Samen jeugdschaatsen mogelijk blijven maken op Marken
De inzamelingsactie loopt tot en met woensdag 17 april 2024
Vanwege het teruglopende aantal kinderen en de oplopende kosten voor het wekelijkse busvervoer naar de ijsbaan, worden de schaatslessen steeds duurder en minder toegankelijk voor sommige kinderen. Hier zamelen we nu geld voor in.
 
Donaties zijn meer dan welkom.
Samen voor de buurt is er voor elk initiatief dal zorgt voor verbinding en bijdraagt aan leefbaarheid in de buurt. Ook IJsclub Marken kan uw hulp heel goed gebruiken Daarom zijn donaties vanuit Marken en omgeving meer dan welkom. Hoe meer steun, hoe beter. Zo dragen we samen bij aan een fijne plek voor iedereen. Want een sociaal Marken maken we samen.
 
Vivienne Groot-Commandeur van Regio Verzekeringen Marken vertelt
"Kinderen zijn de toekomst. Met dit project wordt een goede basis gelegd voor het betaalbaar houden van de schaatslessen. Een groep vrijwilligers zet zich wekelijks in om kinderen te leren schaatsen. Het zou zonde zijn als dit verloren gaat. Met wat financiŽle steun kunnen kinderen nog jarenlang genieten van schaatslessen en blijft het voor iedereen toegankelijk. Wij werken graag mee aan dit mooie initiatief in onze prachtige woonplaats. Helpt u ook mee?"
 
Donaties link:
https://samenvoordebuurt.nl/nl/initiatives/activities/details/funding/1289/help-de-marker-jeugd-met-sponsoring-van-busvervoer
 
De inzamelingsactie loopt tot en met woensdag 17 april 2024
 
IJsclub Marken
IJsclub Marken verzorgt al meer dan 30 jaar het jeugdschaatsen op Marken. Met uw hulp kunnen we schaatslessen betaalbaar blijven verzorgen. Regio Verzekeringen Marken is zelfstandig adviseur van RegioBank en steunt dit mooie initiatief dat bijdraagt aan een sociaal vitaal Marken.
Bron: Regio Verzekeringen Marken, vrijdag 8 maart 2024
naar Marker Nieuws 2024 indexpagina