naar Marker Nieuws 2024 indexpagina
Nieuwsbrief Regio Verzekeringen Marken maart 2024
Maandag 15 april 2024: informatiebijeenkomst wonen
Nieuwbouw op Marken!
Dit is natuurlijk fantastisch nieuws, maar roept ook diverse vragen op bij zowel kopers als verkopers van woningen. Hoeveel kan ik lenen? Wat moet ik doen als ik mijn huidige woning wil verkopen? Zo zullen er nog meer vragen bij u leven en bij u opkomen.
Om antwoord op de meeste van deze vragen te geven organiseren wij op maandag 15 april om 20.00 uur een informatiebijeenkomst in dorpshuis Het Trefpunt. Wij willen u graag informeren over de financiële aspecten rondom het kopen van een woning, waarbij de hypothecaire mogelijkheden centraal zullen staan. Daarnaast zullen we ook aandacht besteden aan de verkoop van woningen, daar zich ook doorstromers/ woningbezitters onder de geïnteresseerden zullen bevinden.

Wees van harte welkom om algemene informatie te ontvangen en om uw gerichte vragen te stellen. Wij kijken uit naar uw aanwezigheid.
 
Hypotheekadvies
Wij zijn voor het afsluiten van een hypotheek niet gebonden aan één geldverstrekker. Naast banken kunnen dit bijvoorbeeld ook verzekeraars of andere hypotheekaanbieders zijn. Wij hebben hierdoor de mogelijkheid om, samen met u, te kiezen uit tientallen aanbieders voor de beste rente en voorwaarden. Wij letten daarbij op uw huidige situatie en hoe die kan veranderen in de toekomst. Wij denken met u mee over factoren als gezinssamenstelling, inkomen, spaargeld en risico's. Samen zoeken wij naar de hypotheek en geldverstrekker die het best bij u past.

Het kopen van een huis kost veel geld, laat u daarom goed adviseren en informeren. Voor advies op maat bent u van harte welkom voor een vrijblijvend gesprek op ons kantoor.

Onafhankelijk advies is de best passende hypotheek!
Bron: Regio Verzekeringen Marken, donderdag 7 maart 2024
naar Marker Nieuws 2024 indexpagina