naar Marker Nieuws 2024 index-pagina
Onderstaande voetbalwedstrijd gaat niet door, maar waarom....
 
Morgen, zaterdag 9 maart 2024, stond de wedstrijd S.V. Marken 1 - S.V. Hoofddorp 1 op het programma. Stond, want S.V. Hoofddorp zaterdag 1 bestaat het te claimen onvoldoende spelers te hebben morgen.
 
De KNVB heeft deze claim gek genoeg gehonoreerd zodat de wedstrijd tegen S.V. Hoofddorp (een club met 1800 leden (ongeveer gelijk aan het aantal inwoners van Marken) en waarvan het tweede morgen vrij is, niet door zal gaan. Een zeer kwalijke, om al niet te zeggen dubieuze zaak. S.V. Marken heeft sterk geprotesteerd bij de KNVB, helaas zonder resultaat. S.V. Hoofddorp neemt de straf die ze krijgen voor lief en meer handvaten heeft de KNVB kennelijk niet...
 
Deze competitievervalsing kan nooit de bedoeling zijn, maar gebeurt wel, met S.V. Marken als slachtoffer. De wedstrijd zal nu waarschijnlijk op zaterdag 30 maart worden ingepland, inderdaad op dag van het traditionele Markermeer jeugdtoernooi. We zullen er werkelijk alles aan doen om te voorkomen dat ook dit prachtige jeugdtoernooi slachtoffer wordt van deze dubieuze gang van zaken.
 
Morgen prachtig weer, dus ook gederfde inkomsten voor onze club.
 
Bron: Sportvereniging Marken
 
Compleet competitieprogramma S.V. Marken seizoen 2023/2024, inclusief uitslagen 

Bron: PepProductions, woensdag 6 maart 2024

naar Marker Nieuws 2024 indexpagina