naar Marker Nieuws 2024 indexpagina
Uitnodiging van de Protestantse Gemeente Marken voor wijkavonden
Beste inwoners,
 
In maart van dit jaar willen wij weer 3 wijkavonden organiseren, namelijk op maandag 11, donderdag 14 en maandag 18 maart 2024. Vanwege corona moesten we er een paar jaar geleden mee stoppen, maar nu kan het gelukkig weer. We hopen dat veel gemeenteleden gehoor zullen geven aan de uitnodiging. Wijkavonden zijn bedoeld om elkaar in een ontspannen sfeer te ontmoeten en om met elkaar in gesprek te gaan over ons geloof en samen gemeente zijn. We kunnen elkaar bemoedigen en de vreugde en moeiten van ons geloof met elkaar delen en zo gemeente van Jezus Christus zijn.
 
Het thema van de wijkavonden is:
Een Goed Verhaal”!
 
Alle gemeenteleden zijn van harte uitgenodigd om één van de wijkavonden bij te wonen. De avonden zijn alle drie gelijk van opzet en programma, dus als u  niet op de voor uw wijk geplande datum kunt komen, kunt u één van de andere avonden kiezen. Omdat wijk 2 en 3 vacant zijn, zijn de straten die bij deze wijken horen, onderverdeeld bij de andere wijken (zie onder).
 
De wijkavonden worden gehouden in de Patmoskerk. Vanaf 19.45 uur bent u welkom voor een kopje koffie of thee met cake en om 20.00 uur willen we met het programma starten. We streven ernaar om 21.30 uur af te sluiten. Daarna is er voor wie dat wil nog alle gelegenheid om het gesprek voort te zetten onder het genot van een hapje en een drankje.
 
We hebben de volgende indeling gemaakt:
 
Maandag 11 maart 2024: Wijk 5 (ouderling Jannetje Appel):
Kerkbuurt, Westerstraat, Oosterpad, Zereiderpad, Wittewerf, Grotewerf, Rozewerf, Moeniswerverpad, Moeniswerf, De Pieterlanden, Buurterstraat, De Duikjes.
 
Donderdag 14 maart 2024: Wijk 1 (ouderling Cornelis Roos):
Kets, Het Rietland, Buurt 1, 2, 3 en 4, Havenbuurt, Melisvennen, Noorderwerfstraat, Akkerstraat, Hoogkamplaan, Thamiswerfstraat.
 
 
Maandag 18 maart 2024: Wijk 4 (ouderling Marie Appel):
Almerestraat, Gouwzeestraat, Minnehof, Minneweg, Botterstraat, Flevostraat, Markerwaardstraat, Meester Visserstraat, Zuiderzeeweg, Zeilstraat, IJsselmeerweg.
 
Wilt u opgehaald en weer thuisgebracht worden met de auto, dan kunt u iemand bellen van de voorbereidingsgroep en dan wordt het geregeld. Ook als u nog vragen hebt, kunt u één van de onderstaande nummers bellen.
 
Voorbereidingsgroep:
         Aaltje en Walter Maas ( (0299)-601720)
       Tineke Tamminga-Teerhuis ( (0299)-601505)
       Jannie Visser-de Groot ( (0299)-397293)
 
Wij zien uit naar een mooie en zinvolle ontmoeting met elkaar!
 
Graag tot ziens!
 
Namens de Kerkenraad van de Protestantse Gemeente Marken,
 
                                                                                     Aaltje, Jannie, Tineke en Walter.
 
 Bovenstaande als flyer in Protestants Marken in pdf 
Bovenstaande kunt u ook terugvinden in 'Protestants Marken' van zaterdag 2 maart 2024

Bron: Jannie Visser, vrijdag 1 maart 2024

naar Marker Nieuws 2024 indexpagina