naar Marker Nieuws 2024 indexpagina
Bernhardbrug in Monnickendam twee nachten afgesloten
dinsdag 19 en woensdag 20 maart van 01.00 tot 05.00 uur
Brug Monnickendam (Bernhardbrug) buiten gebruik in de nachten van dinsdag 19 en woensdag 20 maart tussen 01:00 uur en 05:00 uur voor reparatiewerkzaamheden
 
De brug is in de nachten van dinsdag 19 en woensdag 20 maart 2024 tussen 01:00 uur en 05:00 uur dan buiten gebruik en afgesloten voor verkeer.
 
VolkerInfra PNH Zaanstreek Waterland is de onderhoudsaannemer van provincie Noord-Holland voor de regio Zaanstreek-Waterland. Wij voeren onder andere het asfaltonderhoud uit om de provinciale wegen veiliger te maken. Met deze mail wil ik u informeren dat wij nachtelijke werkzaamheden uitvoeren aan de Bernhardbrug Monnickendam.
 
Wat gaan we doen?
De ijzeren aanrijstrook van de Bernhardbrug wordt gerepareerd. Deze reparatie verhelpt het geklepper van de brug wanneer er verkeer overeen gaat. Het werk staat ingepland in de nachten van dinsdag 19 en woensdag 20 maart tussen 01:00 en 05:00 uur.
 
Wat betekent dit?
Tijdens de werkzaamheden tussen 1 en 5 uur gelden de volgende omleidingen.
   Al het verkeer van Monnickendam naar de N247 wordt omgeleid via De Zarken, Kerkstraat, Noordeinde en Nieuwendam
   Al het verkeer van de N247 naar Monnickendam wordt omgeleid via Nieuwendam, Oude Zijds Burgwal, De Zarken 
   Al het verkeer tussen Broek in Waterland en Marken wordt omgeleid via Zeedijk, Gouw, Burgemeester Peereboomweg, Gouw en Eilandweg

De omleidingsroutes zijn
niet geschikt voor zwaarder vrachtverkeer. Voor de route via Uitdam geldt een maximum van 7 ton. Voor de route door Monnickendam geldt maximaal 18 ton en lengte 10 meter. De omleidingsroutes worden met borden aangegeven.
 
Nood- en hulpdiensten en openbaar vervoer
Nood- en hulpdiensten hebben geen last van het werk. Ook de nachtbus blijft volgens dienstregeling rijden.
 
Vragen?
Heeft u vragen of opmerkingen over onze werkzaamheden, dan hoor ik graag van u.  Ik ben telefonisch bereikbaar via 06-514 419 24 of stuur een mail naar gbalm@kws.nl.
 
Informatie provincie Noord-Holland
Heeft u andere vragen over het onderhoud van provinciale wegen en vaarwegen in de regio Zaanstreek-Waterland? Neem dan contact op met het Servicepunt van de Provincie Noord-Holland via 0800-200600 (gratis) of per mail servicepunt@noord-holland.nl.

Bron: VolkerWessels Infrastructuur, vrijdag 1 maart 2024

naar Marker Nieuws 2024 indexpagina