Karakteristieken : S.V. Marken - DZS (oefenwedstrijd)
Seizoen 2023-2024, donderdag 8 februari 2024, uitslag 2-1 (1-1)
Kort wedstrijd verslag
Onder barre weersomstandigheden werd er deze avond een oefenwedstrijd gespeeld thuis tegen DZS.

De wedstrijd ging redelijk gelijk op. Rond het kwartier spelen kwamen de gasten uit een corner die vrijstaand kon worden ingeschoten op een 0-1 voorsprong. In de 26ste minuut werd de stand alweer gelijk getrokken. Uit een voorzet van gelegenheidsspits Dominic Zeeman schoot Niels van Veen de 1-1 tegen de touwen. Al veel eerder in de wedstrijd, 12de minuut, was Bart Schipper al geblesseerd vervangen door Brian de Leeuw. In het laatste kwartier kregen beide ploegen nog een goede mogelijkheid iets aan de score te doen maar met een 1-1 stand ging men de rust in.

Na de pauze kwam Kevin Molenaar in het veld voor Dominic Zeeman. Veel gebeurde er niet meer binnen de lijnen en de ploegen hielden elkaar behoorlijk in evenwicht. Rond het uur spelen bracht trainer Tom Brouwers een drie dubbele wissel binnen de lijnen, en later nog een, om zo alle spelers minuten te laten maken. Tien minuten voor het einde van de wedstrijd besliste Viggo Teerhuis met een afstandsschot de wedstrijd 2-1 in het voordeel van de thuisploeg.