naar Marker Nieuws 2024 indexpagina
Nieuws van dorpshuis Het Trefpunt januari 2024

 

 

 

 

 Nieuwjaarsreceptie
Met een zeer gezellige nieuwjaarsreceptie is 2024 voor ons van start gegaan. De kerstboomversnippering onder leiding van de Marker Evenementen Stichting (MES), Acda en de Munnk, Bes & Bap en feestband 'Trots' maakten deze dag zeer geslaagd.
 
We bedanken alle Markers voor de grote belangstelling en zeker ook onze vrijwilligers die met hun hulp dit feest mogelijk hebben gemaakt! Een bijzonder woord van dank aan Jolanda Zeeman, die na haar jarenlange inzet inmiddels afscheid heeft genomen van haar bestuurstaken.
 
Verduurzaming
Intussen is het dak van ons dorpshuis geïsoleerd, de laatste schilderwerkzaamheden zullen volgen. Het Trefpunt blijft ook dit jaar verduurzamen. Denk aan LED verlichting, energie-zuinigere koeling en een duidelijke bewustwording. Ben of ken jij een kenner in de verduurzamingsbranche, dan komen we graag in contact.
 
Cursussen
We zijn dankbaar om de animo voor ons cursusaanbod te merken. Op dit moment onderzoeken we vraag en aanbod voor mogelijke tekenlessen. Hierin zijn verschillende thema’s zoals natuur, portret of cartoon met verschillende materialen zoals potlood, houtskool en pastelkrijt bespreekbaar. Als dit je wat lijkt horen we het graag via een mailtje naar cursussen@trefpuntmarken.nl.
 
Mocht je willen deelnemen aan de Klankhealing op woensdag 29 mei aanstaande, bemachtig dan nog snel één van de allerlaatste plekjes. Het totale overzicht en mogelijkheid tot inschrijven vind je op onze website.
 
Live Café Het Trefpunt
Gezellige zondagmiddagen met live muziek van lokale bodem – ook ons Live Café Het Trefpunt concept vindt in 2024 doorgang. Aanstaande zondag vanaf 16u verwelkomen we Road2Nowhere. Verder zullen live in onze foyer spelen:
 
●   Postman & The Ramblers, 25 februari 2024
●   De Pompero’s, 24 maart 2024
●   FourS en De Trixies, 21 april 2024
 
Aanstaande zondag:
Live muziekspektakel in Live Café Het Trefpunt met Road2Nowhere 
 
 
Op zondagmiddag 28 januari kun je in het Live Café genieten van de muzikale kunsten van de coverband Road2Nowhere. Deze band staat bekend om hun energieke optredens en brede repertoire. Met hun unieke interpretaties van bekende hits weten ze keer op keer het publiek te enthousiasmeren. Van rockklassiekers tot moderne popnummers, deze band gaat geen uitdaging uit de weg!
 
Road2Nowhere bestaat uit zeven bandleden die hun passie voor muziek delen. Klaas Commandeur op bas, Pouwel van Altena op drums, Nick Springer op toetsen, Gerard Gunther op gitaar en zangers Richard Nanninga, Conny Boes en AT Schouten.
 
Deuren openen om 16.00 uur, het eerste akkoord zal om 16.30 uur klinken en het belooft een geweldige middag vol gezelligheid en goede muziek te worden. Entree bedraagt € 6,- per volwassene, kids mogen gratis naar binnen. Drankjes en ook verschillende hapjes zullen met de roze Trefpunt munten verkrijgbaar zijn.
 
Of je nou jong of oud bent, alleen komt of met vrienden, iedereen is welkom in het Live Café om te genieten van Road2Nowhere. Noteer daarom aanstaande zondagmiddag 28 januari in je agenda en zorg ervoor dat je erbij bent!
 
Dorpshuis Het Trefpunt – Voor Markers, door Markers
Beste Markers, samen houden we onze mooie Kleine Plek leefbaar. Lijkt het je leuk om hier een actieve bijdrage aan te leveren door Het Trefpunt te helpen draaiende te houden? Neem dan contact op met een van onze bestuursleden, stuur een berichtje via onze socials of mail naar info@trefpuntmarken.nl. Vanzelfsprekend zijn ook scholieren bij ons van harte welkom voor het vervullen van een maatschappelijke stage.

 

 

 

 

 
 Bovenstaande complete inlegvel in pdf 
 
www.TrefpuntMarken.nl
Bovenstaande kunt u ook terugvinden als bijlage bij 'Nieuwsblad Waterland' van donderdag 25 januari 2024

Bron: Dorpshuis Het Trefpunt, donderdag 25 januari 2024

naar Marker Nieuws 2024 indexpagina