naar Marker Nieuws 2024 indexpagina
Piet de Groot wint Nieuwjaars klaverjassen bij Land en Zeezicht
vrijdag 19 januari 2024
Vrijdag 19 januari 2024 vond het Nieuwjaars klaverjassen plaats bij Café Restaurant Land en Zeezicht aan de Havenbuurt op Marken.
 
Op een sfeervolle avond verzamelden kaartliefhebbers uit Marken zich voor het jaarlijkse klaverjastoernooi. De kaarten werden geschud, de spanning hing in de lucht en de strijd om de felbegeerde titel barstte los. Het klaverjastoernooi van Marken staat bekend om zijn gezelligheid en competitieve geest, en dit jaar was geen uitzondering.
 
De kaarttafels waren gevuld met enthousiaste deelnemers, allen vastberaden om hun kaartvaardigheden te tonen en de top te bereiken. Na een reeks intense rondes en strategische zetten kwamen drie spelers bovendrijven als de onbetwiste leiders van het toernooi.
 
Piet de Groot, met zijn scherpe kaartinzicht en tactische beslissingen, slaagde erin om de hoogste eer te behalen. Met een glimlach van oor tot oor nam hij de trofee in ontvangst, wetende dat zijn kaartvaardigheden hem tot de overwinning hadden geleid.
 
Op de tweede plaats vinden we Jan Dirk van Altena, die met vastberadenheid en slimme zetten zijn weg naar het podium heeft gebaand. Zijn vasthoudendheid werd beloond met een welverdiende tweede plaats, en hij kon trots zijn op zijn prestatie in dit competitieve klaverjastoernooi.
 
Frank Huurman, met zijn strategisch inzicht en doordachte speelstijl, wist de derde plaats te veroveren. Hoewel de concurrentie sterk was, slaagde Frank erin om zijn kaartvaardigheden te benutten en zich te plaatsen op het erepodium.
 
Gezellige bijeenkomst
Het klaverjastoernooi van Marken was niet alleen een strijd om de overwinning, maar ook een gezellige bijeenkomst waar vriendschappen werden gesmeed en herinneringen werden gemaakt. Het was een avond vol kaartplezier en sportiviteit die de deelnemers nog lang zullen heugen.
 
Gefeliciteerd aan de winnaar Piet de Groot, de tweede plaats Jan Dirk van Altena en de derde plaats Frank Huurman. Hun uitmuntende prestaties hebben het klaverjastoernooi van Marken weer tot een onvergetelijk evenement gemaakt. 

Bron: Frank Huurman, zaterdag 20 januari 2024

naar Marker Nieuws 2024 indexpagina