naar Marker Nieuws 2024 indexpagina
Donateursbijdrage Stichting Marker Jongeren 2024
Onderstaande is in brief vorm op Marken verspreid
 
Geachte mevrouw/meneer,
 
Het Coronavirus lijkt voor velen een tijd geleden, echter was dit het eerste jaar dat wij weer volledig open zijn geweest. Daarom hebben we dit jaar groots uitgepakt met verscheidene feesten. Zo hebben we na 7 jaar de Schuimparty weer georganiseerd, is er een groots Oktoberfest georganiseerd in samenwerking met de Marker Evenementen Stichting (MES) en dorpshuis Het Trefpunt en hebben we dit jaar Koningsdag uitgebreid met een voortzetting binnen in het gebouw, ook wel Koningsdag 2.0. Deze lijn willen wij in 2024 doorzetten.
 
Helaas zijn we dit jaar ook tegen onvoorziene kosten aangelopen. Zo is onze tapinstallatie gedurende het jaar meerdere malen stuk gegaan, is onze hijstakel (om fusten naar de kelder te tillen) kapot gegaan en hebben onze versterkers het halverwege het jaar begeven. Ook zijn de prijzen bij Heineken significant gestegen en is er al bericht dat deze in 2024 verder zullen stijgen. Toch hebben deze tegenslagen ons niet gestopt om verder te investeren in verduurzaming van het gebouw. Zo hebben wij alle lampen voorzien van led verlichting, hebben we een afzuiginstallatie geďnstalleerd en verder nog wat klein achterstallig onderhoud opgepakt.
 
Ook dit jaar hebben wij weer grootse plannen. Kijkend naar onderhoud is de bar aan renovatie toe, de splinters steken bijna uit de bar. Ook willen we de schutting op het pleintje aanpakken op een mooie zomermiddag. Maar er wordt niet alleen tijd gespendeerd aan onderhoud, er zijn ook weer fantastische feesten gepland voor 2024, Zo zal Carnaval zijn rentree maken, wat altijd een succes is: de mooiste kostuums worden uit de kast getrokken. Ook zal iedereen prachtig gekleed komen naar het mysterieuze Gemaskerde Bal. De Stichting Marker Jongeren zal dit jaar ook twee keer zijn deuren openen voor mensen van alle leeftijden. Na het succes van het 80's, 90's en 00's Party van 2021 zal dit jaar een soortgelijk feest plaatsvinden waar iedereen welkom is, zolang je je maar bevindt op de dansvloer. Uiteraard is ook dit jaar iedereen na Koningsdag op de klucht welkom in het gebouw, waar Koningsdag 2.0, na uiterst goede reacties vorig jaar, zal voortzetten.
 
Als u bereid bent een financiële bijdrage te leveren aan de Stichting Marker Jongeren, waardoor wij bovengenoemde kunnen realiseren, verzoeken wij u uw gift via internetbankieren over te maken op de IBAN van de Stichting Marker Jongeren.
 
NL63 RBRB 0917 7382 09
ten name van
Stichting Marker Jongeren
(bij voorkeur) onder vermelding van
Donateursbijdrage 2024
 
In deze donateursbrief willen wij ook een woord van dank uitspreken aan een aantal andere partijen. Ten eerste willen wij de Kerk bedanken dat wij de jeugd van Marken wederom een jaar hebben kunnen ontvangen in ‘De Zonnewijzer’. Tevens willen we de MES bedanken, die altijd voor ons klaar staat. Uiteraard willen wij ook alle vrijwilligers die ons dit jaar geholpen hebben bedanken voor hun tijd en energie.
   Facebook       

Bron: Stichting Marker Jongeren, zondag 14 januari 2024

naar Marker Nieuws 2024 indexpagina