naar Marker Nieuws 2024 indexpagina
Bessie & Bap openen het nieuwe jaar met de BBB
zaterdag 6 januari 2024, dorpshuis Het Trefpunt
Na een afwezigheid van 4 jaar stonden Bessie & Bap weer op het podium van dorpshuis Het Trefpunt op Marken.
 
Veel Markers wisten hun weg naar het dorpshuis te vinden om elkaar de beste wensen voor het nieuwe jaar te wensen en te genieten van de liveband TROTS, Marker djís Acda & De Munnk en natuurlijk Bessie & Bap. Want zoals iedereen weet blikken Bessie en Bap op humoristische wijze terug op het vorige jaar. 

De nieuwjaarsreceptie stond dit jaar in het teken van afkortingen: BBB, PVV en nog vele anderen. De BBB staat volgens Bap voor de Bullshit Blues Band, de Marker band die afgelopen jaar haar 40 jaar bestaan vierde met een intiem concert in dorpshuis Het Trefpunt. Zanger Klaas bracht met enkele muzikanten een nieuw geschreven versie van Beste Bill, Je Bent Te LangÖ ten gehore.

Bessie maakte kenbaar zich in de politiek te willen gaan mengen. Op de vraag of Bessie zich wil aansluiten bij de PVV gaf zij aan dat zij niks met duiven heeft want de PVV staat voor de Postduiven Vereniging Volendam. 

Zo kwamen er vele actualiteiten van het afgelopen jaar voorbij tot groot vermaak van het publiek. Als toegift zong de hele zaal mee met het Marker volkslied.
Camera : DaniŽle de Boer & Thomas de Groot
Montage : Thomas de Groot

Bron: Omroep PIM, donderdag 11 januari 2024

naar Marker Nieuws 2024 indexpagina