naar Marker Nieuws indexpagina
Nieuws van dorpshuis Het Trefpunt december 2023

 

 

 

  Beste Markers,
 
De laatste maand van het jaar is aangebroken. De dakisolatiewerkzaamheden zorgen ervoor dat we er weer warmpjes bij kunnen zitten.
 
Inmiddels is ook fase 2 van de werkzaamheden afgerond. Op het laatste schilderwerk na, zijn de isolatieactiviteiten in Het Trefpunt hiermee voltooid. Onze speciale dank gaat uit naar Arie Stooker, die dit verduurzamingstraject de afgelopen maanden heeft gecoördineerd.
 
Nu de jaar afsluitende maand is gestart, wacht ons ook in ons dorpshuis veel gezelligheid. Naast samenzijn, versiering en feestdagen, is december is ook een relatief dure maand. Wellicht wil je aan onze voedselkast denken?
 
Hieronder lees je een overzicht van de verschillende activiteiten die op de korte termijnplanning staan. Graag tot ziens in Het Trefpunt!
 
Winterfair - zaterdag 9 december 2023
Aanstaande zaterdag is ons dorpshuis vanaf 15.00 uur omgetoverd tot een winterse kerstmarkt met uiteenlopende producten, verlotingen, warme glühwein en Streetdance optredens om 18.15 uur. Dit mag je niet missen!.
 
Open stijldansavond - dinsdag 19 december 2023
Ook in het voorjaarsseizoen zullen we stijldansenlessen aanbieden. Jong, oud, gevorderd, beginners, van ballroom tot latin – alles is mogelijk. Benieuwd of het ook iets voor jou kan zijn? Kom dan op dinsdagavond 19 december aanstaande om 19.30u langs in de Grote Zaal.
 
Tijdens de open stijldansavond zal de huidige groep cursisten in kerststijl gekleed komen vrij dansen, maar ook (nog-)niet-cursisten zijn van harte welkom. Er zullen demonstraties gegeven worden en de bar zal open zijn. Zie het als een dansavond, waarbij je kunt proeven of de lessen ook iets voor jou (met of zonder partner) kunnen zijn.
 
Oudjaar koppelklaverjassen - vrijdag 29 december 2023
Koppelklaverjassen in oudjaarsferen, het gaat weer plaatsvinden! En wel op vrijdagavond 29 december. Het inschrijfgeld bedraagt €15,- per koppel en kan per pin of cash voldaan worden. Inschrijven kan vooraf door de namen van de koppels te mailen naar info@trefpuntmarken.nl. Onverhoopte afmeldingen kunnen tot en met uiterlijk donderdag 28 december aanstaande gemeld worden.
 
Ter plaatse inschrijven op de avond zelf is ook mogelijk – om 19.00 uur. Om 19.30 uur worden de kaarten geschud, dus zorg ervoor dat je op tijd bent.
 
Nieuwjaarsreceptie - zaterdag 6 januari 2024
Traditiegetrouw hét moment voor de Marker bevolking om elkaar de beste wensen te delen: de nieuwjaarsreceptie in Het Trefpunt. Ook dit jaar hebben Bessie & Bap ons laten weten graag langs te komen om de memorabele mijlpalen van 2023 ‘mit uis deur te neme’.
 
Toch gaan we het in 2024 een tikkie anders doen. We zijn trots te mogen melden dat de meest geboekte band van Nederland onze nieuwjaarsreceptie compleet gaat maken...
 
Feestband Trots
Feestband Trots zal met ons het nieuwe jaar inluiden! Deze band kent een 100%-hits-repertoire waarbij de beste klassiekers worden afgewisseld top 40 nummers van nu.
 
Zet zaterdag 6 januari alvast in je agenda en neem je familie, vrienden en vriendinnen mee!
 
Graag tot ziens in Het Trefpunt!

 

 

 

 
 Bovenstaande complete inlegvel in pdf 
 
www.TrefpuntMarken.nl
 
Bovenstaande kunt u ook terugvinden als bijlage bij 'Nieuwsblad Waterland' van donderdag 7 december 2023

Bron: Dorpshuis Het Trefpunt, donderdag 7 december 2023

naar Marker Nieuws indexpagina