naar Marker Nieuws indexpagina
'Kroket Taanketel' beste tweede bij 'Het Lekkerste Lunchroombroodje 2023'
Kroket Taanketel van Brasserie Restaurant 'De Taanketel' op Marken
Personeel en Erwin & Nathanja van Brasserie Restaurant 'De Taanketel' met de Kroket Taanketel op het bord
 
Dit jaar organiseerde het vakblad Lunchroom voor de veertiende keer de prestigieuze wedstrijd het Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland. Drie broodjes waren genomineerd dit jaar:
 
Avocado Nomadenkaas van Ferron in Heerenveen
Kroket Taanketel van Brasserie Restaurant 'De Taanketel' op Marken
Broodje Proef van Restaurant Proef in Soest
 
Winnaar werd de 'Avocado Nomadenkaas' van Ferron in Heerenveen. Dit is een vegetarisch broodje. Maar 'Kroket Taanketel' werd een beste tweede.
 
De inzending van Ferron, de 'Avocado Nomadenkaas', werd door de jury unaniem verkozen tot het Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland. De prijs is op vrijdag 24 november door redacteur Juan Kort - van vaksite Lunchroom.nl - uitgereikt aan eigenaar Nunzio Daluiso. Een opgetogen Daluiso: “Fantastisch, ik ben ontzettend trots op het team! Het waren spannende dagen, ik durfde het niet te geloven. Ik ben een sporter, ik wil alleen maar winnen. ”
 
Erwin & Nathanja, eigenaren van de De Taanketel zijn trots om bij de genomineerden te behoren en ook een nog betere bekendheid van de zaak aan de Havenbuurt te geven.
 
De gasten, welke aanwezig waren in De Taanketel in afwachting van de jury, werden getrakteerd op een Kroket Taanketel, wat zeker een culinaire verwennerij is. Een aanrader.
 
 

Bron: PepProductions, vrijdag 24 november 2023

naar Marker Nieuws indexpagina