naar Marker Nieuws indexpagina
Nieuws van dorpshuis Het Trefpunt november 2023-2

 

 

 

Saturday Night Concert - MARKEN: BEDANKT!
Wat was het een feest, afgelopen zaterdag! Met een grote glimlach kijken we terug op ons Saturday Night Concert. Hartelijk dank voor jullie komst! Met Jan Smit, Henk Dissel, Postman & The Ramblers en DJ Duo Acda & De Munnk ging het dak er absoluut af.
 
Onze grote dank gaat uit naar de vrijwilligers die dit hebben mogelijk gemaakt: de toppers achter de bar en in de zaal die iedereen van drankjes voorzagen, de mannen van de beveiliging, de dames achter de muntverkoop en kaartcontrole, André Peereboom voor het licht, Jannetje Schouten en Dirk Zeeman die namens de EHBO paraat stonden, Wolmet Teerhuis die de toiletten spic & span hield, en Jan Cornelis Boes en Jan Pieter Schouten als fotografen van de avond.
 
Speciale dank ook voor de Marker Evenementen Stichting (MES) die ons in de aanloop naar dit grote evenement van advies hebben voorzien en de handen uit de mouwen staken bij zowel de voorbereiding als het opbouwen.
 
Ons bestuur is trots op deze unieke samenwerkingen en belangeloze inzet. Dat er nog maar vele mooie evenementen in ons dorpshuis mogen volgen!
 
Sinterklaasintocht - 25 november 2023
Psssst, de Sint heeft ons laten weten dat hij ook dit jaar ons dorpshuis weer zal bezoeken. We verzamelen om 11.10 uur in Het Trefpunt om vervolgens om 11.20 uur richting de haven te vertrekken. Rond 12.30 uur keren Sint, Pieten en de stoet weer terug in het dorpshuis waar een veelbelovend programma van de MES volgt. Voor de kids is er een heuse goochelshow en disco. Voor de papa's, mama's en overige bezoekers zijn er lekkernijen verkrijgbaar in onze foyer.
 
 
Live Café Het Trefpunt: Neil Young Cover Band - 26 november 2023
Deze band is een band ván Neil Young fans, vóór Neil Young fans. Al jarenlang een begrip op Marken. We zijn blij de heren van de Neil Young Cover Band (NYCB) weer te mogen verwelkomen, de 26e.
 
Ook bij deze editie van Live Café Het Trefpunt gaan de deuren om 15.30 uur open. We betalen met roze munten die gepind kunnen worden en entree voor dit evenement bedraagt € 6,- per volwassene, wat de band direct ten goede komt. Kinderen mogen gratis naar binnen.
  
Cursusaanbod voorjaar 2024
Op de volgende pagina lees je het aanbod voor januari tot en met mei 2024. Aanmelden voor een cursus kan via het bijgaande aanmeldformulier. Deze lever je ingevuld in, in onze brievenbus. Aanmelden kan zeker ook via de www.trefpuntmarken.nl. Hetzelfde aanmeldformulier vind je daar en kun je volledig online afronden: ondertekenen, verzenden en klaar. Je ontvangt dan een bevestigingsmail waarmee jouw aanmelding is voltooid.
 
Ons cursusaanbod bevat vertrouwde cursussen maar ook een nieuwe zoals de veel gevraagde ZUMBA en STIJLDANSEN (beginners en gevorderden). Beide lessen zullen onder enthousiaste leiding van Charda Stuivenberg worden gegeven.
 
Ook de Dansmix voor volwassen staat weer op ons programma. Dit keer op een andere dag, namelijk op de woensdagavond. De dansmix bestaat uit diverse soorten energieke dansen zoals Streetdance, Afro en Salsa (single). In overleg met de groep zal het een wisselend programma worden, net waar de groep belangstelling voor heeft.
 
Voor de kinderen worden er weer Streetdance lessen aangeboden in drie groepen voor diverse leeftijden.
 
Zowel de dansmix- als streetdancelessen worden verzorgd door Aisha's Dance Floor.
 
Computerhulp
Computerhulp blijft ook op het programma staan. Iedereen heeft wel eens hulp nodig in de wirwar van smartphones, tablets of computers. Er zijn twee heren die u vrijblijvend helpen om mogelijke problemen in onze foyer op de lossen! Let wel: Hulpverzoeken moeten van tevoren ingediend zijn via het speciale formulier op onze website of door een mail te sturen naar: cursussen@trefpuntmarken.nl.
 
Gratis proeflessen
Let op: voor die cursussen geldt dat je een gratis proefles kunt bijwonen! Meld je hiervoor aan door een mail te sturen naar cursussen@trefpuntmarken.nl.

 

 

 

 
 Bovenstaande complete inlegvel in pdf 
 
 
Rectificatie per zondag 26 november 2023
In het voorjaarsseizoen van 2024 zullen zowel de nieuwe Zumba cursussen als de stijldanslessen in twee groepen, op dinsdagavond in plaats van de genoemde woensdagavond plaatsvinden (Dag was fout, datum was wel juist). Dus vanaf dinsdag 9 januari 2024.
 
 
www.TrefpuntMarken.nl
 
Bovenstaande kunt u ook terugvinden als bijlage bij 'Nieuwsblad Waterland' van donderdag 23 november 2023

Bron: Dorpshuis Het Trefpunt, donderdag 23 november 2023

naar Marker Nieuws indexpagina