naar Marker Nieuws indexpagina
Nieuws van dorpshuis Het Trefpunt november 2023

 

 

 

Winterfair zaterdag 9 december 2023
Zaterdag 9 december aanstaande is het weer zo ver, dan is onze jaarlijkse Winterfair van 15.00 tot 20.00 uur in dorpshuis Het Trefpunt.
 
Kom je ook gezellig je kerstcadeaus bij ons kopen? Om 15.00 uur openen wij die dag onze deuren. De fair is in zowel de Grote Zaal als de Foyer voorzien van allemaal mooie (handgemaakte) producten van lokale bodem en omstreken. Het aanbod gaat van kleding, lingerie, kinderspeelgoed, kerstartikelen, woonaccessoires, tot verloting van nog veel meer.
 
Het aanbod op de markt is dusdanig groot, dat aanmelden voor een kraam helaas niet meer mogelijk is. We hopen andere verkopers in een volgende editie te mogen verwelkomen.
 
Ook Het Trefpunt zelf zal weer vertegenwoordigd zijn op de fair, met informatie over onder andere onze cursussen en de fitness. Nieuwsgierig naar de fitnessruimte? Een vrijblijvende rondleiding is ook dit jaar weer mogelijk. Verder zijn vragen en suggesties altijd welkom.
 
Voorstelling van de Streetdance kinderen
Aan het einde van de middag rond 17.30 uur zal er op het podium een Streetdance voorstelling gegeven worden, uitgevoerd door Marker kinderen.
 
De voorstelling bestaat uit twee groepen:
  Groep 1: leeftijd van 4 - 6 jaar
  Groep 2: leeftijd van 8 - 12 jaar
 
De kinderen volgen de cursus Streetdance op maandagmiddag in ons dorpshuis. Kom vooral kijken naar het resultaat van de jonge generatie Markers die genieten van hun danspasjes die zijn bijgebracht onder de bezielende leiding van Aisha de Groot.
 
Saturday Night zaterdag 18 november 2023
Graag bedanken we alle Markers voor de overweldigende reacties op onze supportoproep voor 18 november aanstaande. Deze zaterdagavond zal namelijk het uitverkochte 'Saturday Night' concert plaatsvinden. We verwachten dat er geen extra handen meer nodig zijn en presenteren een spetterend programma met:
  Jan Smit
  Henk Dissel
  Postman & The Ramblers
  Acda & De Munnk
 
De voorbereidingen zijn in volle gang en we maken ons op voor een groot feest. Naast deze voorbereidingen is ook de avond zelf niet mogelijk zonder onze enthousiaste vrijwilligers die zich belangeloos inzetten voor dit mooie evenement. Wij koesteren dit!
 
Op zaterdag 18 november aanstaande zijn de deuren vanaf 19.00 uur geopend en om 21.00 uur trapt Jan Smit af. Met 450 verkochte kaarten wordt het gegarandeerd gezellig druk, dus kom op tijd.

 

 

 

 
 Bovenstaande complete inlegvel in pdf 
 
www.TrefpuntMarken.nl
 
Bovenstaande kunt u ook terugvinden als bijlage bij 'Nieuwsblad Waterland' van donderdag 9 november 2023

Bron: Dorpshuis Het Trefpunt, donderdag 9 november 2023

naar Marker Nieuws indexpagina