naar Marker Nieuws indexpagina
Bedankje van organisatie kledingactie ‘Mensen in Nood 2023’
Een vrachtwagen met zo’n 5 ton aan kleding verliet zaterdag 4 november jongstleden het parkeerterrein van Marken om zijn vracht bij 'Mensen in Nood' af te leveren. Alle inwoners van Marken die hieraan bijgedragen hebben en ook alle mensen die door posters en persberichten bekendheid wilden geven aan de actie, willen we heel hartelijk bedanken.
 
Onze hartelijke dank ook aan duivenvereniging 'Door Vriendschap Sterk' die de kantine weer ter beschikking stelde voor de kledingactie. Dankzij hun medewerking hadden we weer een prima ruimte om alle vrijwilligers van een “natje en een droogje” te voorzien.
 
Een speciaal woord van dank aan alle vrijwillig(st)ers die geheel belangeloos hun tijd, energie en een aantal ook hun vervoermiddel ter beschikking stelden om de kledinginzameling te doen slagen. We waren erg blij met de vervoermiddelen en alle helpende handen van alle opgekomen vrijwilligers. Mede dankzij hun inzet was een groot karwei toch weer snel geklaard. En dat was zeker in de vorige natte week heel plezierig, want voordat in de middag de regenbuien weer vielen, hadden we mèt elkaar alle zakken en dozen met kleding al droog binnen.
 
Met uw kleding ondersteunt 'Mensen in Nood' dit jaar het onderwijs in de Democratische Republiek Congo. Wie hierover meer wil weten, kan terecht op www.samskledingactie.nl.
 
Wat ons betreft: GRAAG TOT VOLGEND JAAR.
 
En wilt u wat foto’s/videomateriaal zien van de kledingactie, dan verwijzen we u naar de website van www.MarkerNieuws.com.
 
                                                                      Nelie Springer-Zeeman
                                                                      Eef Visser  
Bovenstaande kunt u ook terugvinden in 'Protestants Marken' van zaterdag 11 november 2023

Bron: Eef Visser & Nelie Springer, maandag 6 november 2023

naar Marker Nieuws indexpagina