naar Marker Nieuws indexpagina
Nieuws van dorpshuis Het Trefpunt oktober 2023

 

 

 

 Live Café Het Trefpunt: FF Anders
Zondag 29 oktober komt FF-Anders naar dorpshuis Het Trefpunt om dansend het weekend af te sluiten. De deur opent om 15.30 uur en entree is € 6 per volwassene, deze bijdrage komt de band volledig ten goede. Voor kinderen geldt zoals altijd gratis entree.
 
Koude drankjes en ook verschillende hapjes zullen verkrijgbaar zijn via de roze Trefpunt munten. Tot zondag!
 
 Versterking gezocht voor & tijdens ons 'Saturday Night' concert
Zaterdag 18 november is het zover: het uitverkochte 'Saturday Night' concert! Voor dit evenement zijn we op zoek naar een aantal enthousiaste vrijwilligers die een handje willen helpen:
  Iemand met tapervaring achter de bar
  Iemand die ‘vliegende keep’ in de Grote Zaal kan zijn, een runner
  Iemand die ons als beveiliger wil helpen het een veilig en gezellig feestje te houden
 
Heb je geen kaartje kunnen bemachtigen maar wil je er toch graag bij kunnen zijn? Dit is een mooie kans! Ben je zaterdagavond 18 november beschikbaar en wil je ons helpen, mail dan alsjeblieft naar info@trefpuntmarken.nl.
 
We horen het graag en maken ons op voor een mooi feest!
 
Dansnieuws
Sinds begin deze maand zijn we gestart met stijldansen in Het Trefpunt.
 
Een groep van 17 dansers oefent nu op dinsdagavond met de dansen ballroom en latin. Jong en oud, beginners en gevorderden, een enthousiaste, gemixte en gezellige groep.
 
Ook in het voorjaarsseizoen zullen we stijldansen gaan aanbieden. Benieuwd of het ook iets voor jou kan zijn? Dan hebben we een leuke optie: dinsdagavond 19 december 2023. vanaf 19.30 uur is er namelijk een ‘open stijldansavond’. De huidige groep cursisten zal dan netjes gekleed komen vrij dansen, maar ook (nog-)niet-cursisten zijn van harte welkom. Zie het als een dansavond, waarbij je kunt proeven of de cursus ook iets voor jou kan zijn. Wees van harte welkom!
 
Zumba
Dan is het tijd voor goed nieuws: Al enige tijd waren we actief op zoek naar een Zumba-instructrice, maar we zijn blij te kunnen melden dat we deze nu gevonden hebben! Charda Stuivenberg zal vanaf januari 2024 de ritmische fitnesscursus Zumba op dinsdagavond om 19.15 uur geven. Aanmelden kan vanaf december 2023 via het inlegvel en onze website.
 
Voor de oplettende lezer is dit een bekende naam, Charda geeft namelijk ook de stijldanscursus
 
Vernieuwing cursusaanbod
Zoals je wellicht van ons weet, vinden we het belangrijk dat ons cursusaanbod voor iedereen aantrekkelijk is. Zo herzien we ons aanbod geregeld en hebben we oog voor vernieuwing. Voor het nieuwe seizoen overwegen we op dit moment het volgende op te nemen:
  Tieneryoga
  Programmeerworkshops
 
De vraag is nu: is hier interesse in? Laat alsjeblieft van je horen, ook wanneer je andere suggesties hebt. Dit kan door te mailen naar cursussen@trefpuntmarken.nl, het door te geven aan onze cursuscoördinatrice Neel Huurman of via één van onze bestuursleden. Alvast bedankt en graag tot ziens!

 

 

 

 
 Bovenstaande complete inlegvel in pdf 
 
www.TrefpuntMarken.nl
 
Bovenstaande kunt u ook terugvinden als bijlage bij 'Nieuwsblad Waterland' van donderdag 26 oktober 2023

Bron: Dorpshuis Het Trefpunt, donderdag 26 oktober 2023

naar Marker Nieuws indexpagina