naar Marker Nieuws indexpagina
Brasserie Restaurant 'De Taanketel' sponsor van 'Foto van de Maand'
Foto draagt tevens bij aan een stukje versiering in kantine ‘Nooitgedacht’ van S.V. Marken
Na afloop van de competitiewedstrijd S.V. Marken - Amstelveen/Heemraad op zaterdag 7 oktober 2023 is een nieuwe ‘Foto van de Maand’ onthuld.
 
Sponsor van deze foto, gemaakt tijdens de competitiewedstrijd S.V. Marken - AFC DWS op zaterdag 22 april 2023, is Brasserie Restaurant 'De Taanketel', gevestigd Havenbuurt 1 op Marken. De onthulling werd verricht door Larissa Pereboom en Timo Zondervan.
 
De huisfotograaf van Sportvereniging Marken, Jan Pieter Schouten, maakt van (bijna) iedere wedstrijd van het vlaggenschip van Marken prachtige actiefoto’s. Eén van deze foto’s wordt uitgeroepen tot 'Foto van de Maand' en gesponsord door een sponsor of  groep van personen die graag deze rubriek willen  sponsoren.
 
De foto draagt tevens bij aan een stukje versiering in kantine ‘Nooitgedacht’ van S.V. Marken en natuurlijk voor de sponsor een stukje promotie en naamsbekendheid. Naast verfraaiing van de kantine en naamsbekendheid voor de sponsor: voor de spelers van het eerste een mooie gelegenheid om zichzelf, sportief gezien, van hun beste kant te laten zien.

Bron: Sportvereniging Marken, donderdag 12 oktober 2023

naar Marker Nieuws indexpagina