naar Marker Nieuws indexpagina
Nieuwsbrief Regio Verzekeringen Marken oktober 2023
Vrijwilligers gezocht voor Sportvereniging Marken
Sportvereniging Marken is de ontmoetingsplaats voor inwoners van Marken en omgeving die willen voetballen, hun favoriete team komen aanmoedigen of gezellig een hapje en drankje nuttigen na de wedstrijd. Ze zoeken vrijwilligers die van gezelligheid houden en het leuk lijkt om de handen uit de mouwen te steken voor de voetbalvereniging. Er wordt hulp gezocht voor:
 
   Kantinecommissie
   Sponsorcommissie
   Accommodatiecommissie
   Jeugdcommissie
   Begeleiding pupil van de week
   Hulp bij toernooien
   Scheidsrechters
 

 
RegioBank maakt zich samen met NLvoorelkaar sterk voor vrijwilligerswerk. Met vrijwilligerswerk doe je niet alleen iets goeds voor een ander. Het is ook dé manier om andere mensen te ontmoeten. Als zelfstandig adviseur van RegioBank steunen wij het zoeken naar vrijwilligers voor S.V. Marken. Een prachtig initiatief dat bijdraagt aan een sociaal en vitaal Marken. Alle hulp is welkom! We willen daarom iedereen uit Marken en omgeving oproepen om zich aan te melden. Dit kan via ons kantoor of door een mail te sturen naar info@svmarken.nl.
  
Sponsoractie: verzekeringspakket 1e maand gratis!
 Zondag 17 september 2023 heeft op Marken een traditionele (officieuze) Marker IJsbruiloft plaatsgevonden om de mooie klederdracht en Marker cultuur onder de aandacht te brengen. Als hoofdsponsor van dit evenement hebben wij hier in samenwerking met Nh1816 Verzekeringen een leuke actie aan verbonden! Mensen die vanaf heden tot 1 november 2023 hun schadeverzekeringen via Regio Verzekeringen Marken bij Nh1816 Verzekeringen onderbrengen ontvangen de premie van de eerste maand terug. Dit betekent dat de eerste maand gratis is. Maak dus vooral gebruik van deze mooie aanbieding en breng al je verzekeringen onder één dak!

Bron: Regio Verzekeringen Marken, donderdag 5 oktober 2023

naar Marker Nieuws indexpagina