naar Marker Nieuws indexpagina
Dinsdag 17 oktober: Inloopavond dijkversterking Waterlandse Zeedijk (N518)
Van 19.00 tot 21.00 uur in het Mirror Paviljoen in Monnickendam
De Waterlandse Zeedijk vanaf het Braakje tot en met de afslag naar Uitdam bij de Oosterpoel moet versterkt worden. Hierover hebben we u tijdens de inloopavond van dinsdag 18 april 2023 en via onze nieuwsbrief van afgelopen juli geÔnformeerd. Op dit moment werken we aan de verkenning van de dijkversterking bij Monnickendam. De mogelijke oplossingsrichtingen om de dijk te versterken zijn teruggebracht tot 3 kansrijke alternatieven. Dit zijn de drie beste alternatieven om de dijk te versterken. Wij willen u hier graag over bijpraten.
 
Om u te informeren over deze kansrijke alternatieven organiseren we dinsdag 17 oktober 2023 tussen 19:00 en 21:00 uur een inloopavond. Natuurlijk zijn wij ook benieuwd naar uw wensen en ideeŽn over de kansrijke alternatieven. Tijdens de avond kunt u binnenlopen op het moment wat voor u het beste uitkomt. We gaan graag met u in gesprek bij de posters met daarop de kansrijke alternatieven.

Meer weten?
Meer informatie over dijkversterking Monnickendam Zeedijk, kunt u vinden op de projectpagina.
 
Vragen?
Heeft u nu al vragen of behoefte aan meer informatie, stuur een email naar Omgevingsmanager Gerrie Veldsink, g.veldsink@hhnk.nl of neem contact met ons op via het algemene nummer   072-582 8282.

Wij ontmoeten u graag dinsdag 17 oktober op de inloopavond!

Met vriendelijke groet,
Gerrie Veldsink
Omgevingsmanager
   

Bron: Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier (HHNK), dinsdag 3 oktober 2023

naar Marker Nieuws indexpagina