naar Marker Nieuws indexpagina
Team van de Maand: S.V. Marken MO10-1
Oktober 2023
De selectie van de MO10-1 van Sportvereniging Marken, met links Ronald van Altena en rechts Vincent Loer.
MO10-1
Vanaf deze maand starten we, in samenwerking met de jeugdcommissie van Sportvereniging Marken, met een serie 'Team van de Maand' van Sportvereniging Marken. Aan het begin van een nieuwe maand willen met deze serie (jeugd) teams in het zonnetje zetten. We starten deze serie met de MO10-1.
 
Het team wordt getraind door Ronald van Altena, Berry Groot en Vincent Loer. Tevens zijn zij ook coach.
 
De teamfoto is gemaakt voor de wedstrijd S.V. Marken MO10-1 tegen Beemster MO10-1, uitslag 9-1. De andere foto's tijdens de wedstrijd.
 
Maak kennis met de MO10-1 van S.V. Marken
De MO10 bestaat uit tien meisjes uit Marken en één meisje uit Monnickendam. Na 2 moeilijke seizoenen, waarin vooral tegen jongens gespeeld werd, bestaan de tegenstanders nu alleen uit meisjes en dat gaat super. De MO10 heeft deze periode alle wedstrijden nog gewonnen.
 
Ieder seizoen zie je verbetering in de prestaties van het team. Sinds dit seizoen heeft ook iedere speelster haar eigen positie. Twee keer per week wordt er getraind door drie verschillende trainers en de keeper krijgt wekelijks keeperstraining. De reservekeeper krijgt dat straks ook.
 
Iedere zaterdagochtend wordt er een wedstrijd gespeeld. De meiden worden aangemoedigd door een enorme groep trouwe supporters van ouders en andere belangstellenden, die al vanaf dag 1 langs de zijlijn staat. In voor- en in tegenspoed, bij zon en bij regen. Volgende week (zaterdag 7 oktober) wordt de laatste wedstrijd van de eerste periode gespeeld. Als die gewonnen wordt, dan zijn de meiden periodekampioen.
 
 Lijkt het meidenvoetbal jou ook leuk? Kom dan eens bij ze kijken of train vrijblijvend mee. De trainingen vinden plaats op het terrein van Sportvereniging Marken op dinsdag en donderdag van 17:30 - 18:30 uur.
MO10-1
Bron: PepProductions, zondag 1 oktober 2023
naar Marker Nieuws indexpagina