naar Marker Nieuws indexpagina
Tennis Club Marken gaat loten verkopen via de Grote Clubactie
Verkoop start zaterdag 23 september 2023

 De Grote Clubactie barst los op zaterdag 23 september 2023. De actie is nog altijd zeer populair onder het Nederlandse verenigingsleven. Voor het 4e jaar op rij doen er steeds meer clubs mee. Waarom? Om extra inkomsten op te halen voor de club. En wat blijkt: ook om gewoon weer samen de schouders eronder te zetten.
 
De link naar de online loten verkoop voor Tennis Club Marken:
(mogelijk vanaf zaterdag 23 september 2023)
 
https://lot.clubactie.nl/lot/tc-Marken/190533 

Een lot van de Grote Clubactie kost € 3,- per stuk. Van de opbrengst gaat 80% (dus € 2,40 per lot) direct naar Tennis Club Marken.

Directeur Frank Molkenboer
is trots dat er weer zoveel leden op pad gaan en hun vereniging een warm hart toedragen. “Bij jouw club sluit je vriendschappen voor het leven, ontdek je je talenten en beleef je samen met anderen onvergetelijke momenten. Voor veel Nederlanders is het verenigingsleven onmisbaar. Wat we meer en meer terugkrijgen is dat de actie voor veel verenigingen niet alleen een welkome inkomstenbron is. Het is ook een activiteit waarbij clubleden ervaren wat ze samen kunnen bereiken. Het échte clubge voel.”
 
Lokale steun voor het verenigingsleven
Van voetbal tot scouting, van gymnastiek tot atletiek en van fanfare tot badmintonvereniging. Voor 3 euro per lot steunen mensen een club bij hen in de buurt. Maar liefst 80% hiervan is direct voor de clubkas. Met de opbrengsten worden mooie clubdoelen gerealiseerd zoals het organiseren van een jeugdkamp, het aanschaffen van nieuwe trainingsmaterialen of het vieren van een jubileum.
 
Van klop-klop naar WhatsApp en TikTok
Denk je aan de Grote Clubactie, dan denk je aan de charme van trotse jeugdleden die in hun clubtenue langs de deuren gaan. En ja, die verkopertjes bellen straks weer aan! Ook aan de digitale deur, want met één klik op de tablet of smartphone bereiken ze tegenwoordig ook ooms en tantes door het hele land.
 
Hoogst uitkerende loterij
De Grote Clubactie kent het hoogste uitkeringspercentage van alle loterijen in Nederland. Daarnaast steun je met het kopen van loten niet alleen de vereniging, maar maak je zelf ook nog kans op mooie prijzen. De hoofdprijs is een geldbedrag van € 100.000,-. De trekking vindt plaats op 28 november 2023.
 
 Prijzenpakket 
 
Dit jaar doen in de gemeente Waterland de volgende acht clubs mee:
 
Marken
Tennis Club Marken
 
Monnickendam
Voetbalvereniging Monnickendam,
Zwemvereniging Waterland
Gymnastiekvereniging Brinio
 
Broek in Waterland
Voetbal Vereniging S.D.O.B.
Sportvereniging Sparta
Algemene Tennis Vereniging Broek in Waterland
 
Zuiderwoude
Waterlandse Hockey Club
 
Superloten
Er kunnen ook superloten gekocht worden, dit kan men zien als eenmalige sponsoring en je maakt kans op leuke prijzen.
 
Een pdf met alle info over Superloten en inschrijf formulier
 
Superloten kosten € 150,- per lot.

 

Bron: Grote Clubactie, donderdag 21 september 2023

naar Marker Nieuws indexpagina